Levent Tüzemen'den Dursun Özbek yorumu: Sorunları çözer

Usta gazeteci Levent Tüzemen, Galatasaray'da Dursun Özbek'in başkanlığa soyunmasına ilişkin, ''Özbek'in elinde hazır projeleri var. Dursun Özbek, oluşturacağı listeyle sorunları çözecektir.'' dedi.

Sabah yazarı Levent Tüzemen, Galatasaray'da başkanlığa adaylığını koyan Dursun Özbek ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Tüzemen, Dursun Özbek'in Galatasaray için doğru isim olduğu görüşünde. İşte Levent Tüzemen'in yorumları...

"DURSUN ÖZBEK'İN PROJELERİ HAZIR"

- Dursun Özbek'in adaylığı hakkındaki düşünceleriniz neler?

- "Dursun Özbek'in başkanlığa adaylığını koyması ve Metin Öztürk'ü de ortak olarak alması Galatasaray adına bir avantaj. Kısa süreler içerisinde Galatasaray'ın çözülmesi gereken sıkıntıları var. Dursun Özbek, oluşturacağı listeyle sorunları çözecektir."

- "Galatasaray'da Florya, Kemerburgaz ve Mecidiyeköy gibi projeler Özbek zamanında start almıştı. Bu gayrimenkullerin en kısa zamanda hayata geçirilmesi adına Özbek'in elinde hazır projeleri var. Yönetime alacağı isimler, projelerin hızlandırılmasını sağlayacak kişilerdir."

- "Başkanlığı döneminde Galatasaray'a kasa kolaylığı sağlayan ve önemli kredilerin altına imza atan Özbek, aynı davranışı yine sergileyecektir. Galatasaray'ın güçlü bir yönetime ihtiyacı vardı. Özbek-Öztürk birlikteliği buna yetecektir."

"OKAN BURUK VE NURİ ŞAHİN GİBİ İSİMLER GÜNDEMDE"

- Teknik direktör adayları arasında Okan Buruk ismi öne çıkıyor. Bu konudaki fikirleriniz nedir?

- "Hoca konusunda henüz belirlenmiş bir isim yok. Okan Buruk ve Nuri Şahin gibi isimler gündemde tutuluyor. Okan Buruk'un da karşılık beklemeden hizmet etme sözünün büyük ilgi gördüğünü söyleyebilirim."

Ryan Babel'in yeni adresini duyurdular! "Galatasaray'ı istiyorum" demişti

Andreas Cornelius ve Anastasios Bakasetas'tan ve önce o gidiyor! Resmi açıklama geldi