Levent Tüzemen'den Burak Elmas'a uyarı: Sakın yapma!

Galatasaray'da seçim ertelendi, camiaya yeniden kaos hakim oldu. Ünlü gazeteci Levent Tüzemen ise başkan Burak Elmas'a seslendi. Levent Tüzemen, Burak Elmas'a oyuncu transferlerine karışmaması çağrısında bulundu.

Galatasaray Kulübünde 30 Nisan'da yapılması planlanan seçime mahkemeden tedbir kararı çıkınca seçim, belirlenen 11 Haziran tarihine kaldı. Bu sezon taraftarlarını büyük bir hayal kırıklığına uğratan sarı-kırmızılılarda transfer konusu da belirsizliğe büründü.

Galatasaray'a transfer yasağı şoku!

Deneyimli gazeteci Levent Tüzemen, Sabah gazetesindeki köşesinde mevcut başkan Burak Elmas'a çağrıda bulunarak, transferlere karışmaması çağrısında bulundu. İşte Tüzemen'in yazısının ilgili kısmı:

Galatasaray'da eğer seçim haziranda yapılacaksa bu süre içerisinde Burak Elmas oyuncu transferlerine el atmamalıdır. Yeni yönetim; Kerem Aktürkoğlu, Halil Dervişoğlu, Mustafa Muhammed gibi hırslı, mücadeleci, yenilgiye başkaldıran oyuncu transfer etmeyi planlamalı. Galatasaray'ın başına da genç, dinamik, hırslı yerli ya da yabancı Nuri Şahin, Okan Buruk gibi hocalar getirilmelidir.

Sinan Engin "Hayırlı olsun" dedi, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörünü açıkladı

GALATASARAY'DA EN ÇOK MERAK EDİLEN KONU TRANSFER

Öte yandan Galatasaray'da en çok merak edilen konuların başında transfer ve futbolculardan alınacak olan borçsuzluk kağıdı geliyor. 11 Haziran tarihinde yeni başkanın seçilmesi durumunda yeni teknik direktör ve transfer konuları acil olarak masaya yatırılacak.

TFF, Süper Lig'in 5 Ağustos tarihinde başlayacağını duyurmuştu. Sarı Kırmızılılar yeni başkanını seçtikten 55 gün sonra Süper Lig resmen başlayacak. 55 günlük sürede Galatasaray'ın yeni teknik direktörü, takımdan ayrılacak ve transfer edilecek oyuncuları netlik kazanacak. Aynı zamanda kamp dönemi de yeni teknik direktörle geçirilecek. Transferlerin öncesinde ise mevcut kadroda yer alan futbolculardan borçsuzluk kağıdı alınması gerekiyor. Bankalar Birliği ödemeleri de ağustos ayında gerçekleştirilecek.

Rıdvan Dilmen'den sürpriz "yabancı kuralı" çıkışı! Fenerbahçe detayı...

İsmail Kartal'a yeni görev! Ne teknik direktörlük, ne de sportif direktörlük...