Levent Tüzemen ''Zaman kaybı'' dedi, Okan Buruk'a flaş bir çağrıda bulundu!

Ünlü gazeteci Levent Tüzemen, Galatasaray'ın Sturm Graz'a 2-1 kaybettiği karşılaşmanın ardından teknik direktör Okan Buruk'a çağrıda bulundu. Sarı-kırmızılılarda kadroda yer alan 5 ismin Avusturya kampına götürülmelerinin zaman kaybı olduğunu belirten Levent Tüzemen, Okan Buruk'a çağrıda bulunarak söz konusu 5 futbolcunun takımdan gönderilmeleri gerektiğini savundu.

aksam.com.tr

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da yaptığı kampta sürdürüyor. Takımın başına Okan Buruk'u getirerek beyaz bir sayfa açan Aslan, ilk hazırlık maçını Sturm Graz ile oynadı. Sarı-kırmızılılar 1-0 öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Sabah gazetesi yazarı Levent Tüzemen de karşılaşmayı köşesine taşıdı.

Aykut Kocaman'ın prensi Süper Lig'e geri dönüyor! 10 katı fiyatına satılmıştı

LEVENT TÜZEMEN: "KENDİLERİNE 'KULÜP BULUN' DERDİM"

"Okan Buruk'un yerinde olsaydım kaliteleri olmayan Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan, Ömer Bayram, Emre Kılınç ve Olimpiu Morutan gibi oyuncuları kampa götürmez, kendilerine 'Kulüp arayın' derdim." diyen Tüzemen şöyle devam ett:

Zaman kaybı bu isimler, vurdumduymaz halleriyle ve kaptırdıkları toplarla izleyenleri çıldırttı. Keşke hücuma dikine jet hızıyla çıkan Hamza Akman ilk 11'de oynasaydı... Galatasaray'ın geleceği olacak Hamza müthiş etki bıraktı. Ali Turap Bülbül, Eren Aydın, Efe Akman ve Beknaz Almazbekov artık A takım içinde hep olmalı.

Galatasaray'dan forvete çifte kıskaç

KİM NASIL OYNADI?

Sabah gazetesinde yer alan analize göre, performansları merak konusu olan bazı isimlerin Sturm Graz maçındaki performansları şöyle:

EMRE AKBABA: Sahaya kaptan olarak çıktı. 10 numarada oynayan Emre, takımın en iyi isimlerindendi. Fizik olarak güçlü gözükürken, Oğulcan'a da çok güzel bir asist yaptı.

ABDÜLKERİM BARDAKCI: Galatasaray'ın yeni stoperi, soğukkanlı ve yerinde hamleleriyle dikkat çekti. Geriden çıkarken oyun kuruculuğu iyiydi. Etrafındaki oyuncuların da sürekli değişmesiyle adaptasyon sorunu olduğu gözlendi.

OĞULCAN ÇAĞLAYAN: Okan Buruk'un 4-2-3-1 sisteminde forvette görev aldı. Özellikle ilk yarıda Emre Akbaba ile ikili oyunlarda etkiliydi. Takımının tek golünü attı.

HAMZA AKMAN: 17 yaşındaki oyuncu akademinin gelecek vadeden en yetenekli isimlerinden... 70'te oyuna girdi, takıma enerji ve dinamizm getirdi. Hem çalımları hem de dikine oyunu ile alkış aldı.

BAFETIMBI GOMIS-MBAYE DIAGNE: Maçın son bölümlerinde forvette birlikte oynadılar. Sahada kayboldular. İkisi de topları ezmede birbiriyle yarıştı...

Çifte bayram: Idrissa Gueye-Joao Pedro

Emre Kılınç ve Aytaç Kara Sivasspor'a