Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Letonya Türkiye milli maçı hangi kanalda?

Letonya ile Türkiye FIFA Dünya Kupası Elemeleri 2022 G Grubu'nda karşı karşıya gelecek. Grupta oynadığı son maçta Norveç ile Ülker Stadyumunda 1-1 berabere kalan Millilerimiz Letonya karşılaşmasına mutlak 3 puan parolasıyla çıkıyor. Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Letonya Türkiye milli maçı hangi kanalda? gibi soruların yanıtları da şimdiden araştırılmaya başlandı. İşte Letonya Türkiye milli maçının tüm detayları...

A Milli Futbol Takımı'mız, 2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda son olarak Norveç'le 1-1 berabere kalırken, gözler Letonya ile oynanacak mücadeleye çevrildi. Letonya Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta? Letonya Türkiye milli maçı hangi kanalda? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. A Milli Takım gruptaki bir sonraki maçında Letonya deplasmanında mücadele verecek. Letonya-Türkiye milli maçının tüm detaylarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz...

LETONYA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Gruptaki sekizinci maçında Türkiye Letonya'ya konuk olacak. Letonya Türkiye karşılaşması 11 Ekim Pazartesi günü saat 21.45'te (TSİ) oynanacak.

LETONYA TÜRKİYE MİLLİ MAÇI HANGİ KANALDA?

Mücadele TRT1 ekranlarından naklen yayımlanacak.

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Daugava Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı İsveç Futbol Federasyonundan Andreas Ekberg yönetecek.

Ekberg'in yardımcılıklarını Fredrik Klyver ve Stefan Hallberg yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Kaspar Sjöberg olacak.

İŞTE MUHTEMEL 11'ER

TÜRKİYE: Uğurcan, Zeki, Merih, Çağlar, Caner, Berat, Ozan, Hakan, Yusuf, Kerem, Burak

LETONYA: Ozols, Savalnieks, Cernomordijs, Dubra, Jurkovskis, Zjuzins, Emsis, Uldrikis, Kamess, Ikaunieks, Gutkovskis