Lazio fena karıştı

Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'nde liderlik için karşılaşacağı Lazio'da sular durulmuyor. Lazio Teknik Direktörü Maurizio Sarri, “Takım olarak iyi anlarımız var fakat tutarlı değiliz. Zorluk yaşıyoruz. Henüz tam anlamıyla takım olarak tanımlanamayız” diyerek sıkıntıları dile getirdi.

AKŞAM

UEFA Avrupa Ligi'nde 11 puanı bulunan G.Saray liderlik koltuğunda. 2. Lazio'nun puanı ise 8... Aslan, İtalya'da kaybetmeden dönüp grubu lider bitirmenin hesaplarını yaparken Lazio, Serie A'da bir darbe daha aldı. Üst üste iki yenilginin ardından Udinese'yi ağırlayan Maurizio Sarri'nin ekibi 3-1 geriye düştüğü maçta 4-3'lük üstünlüğü yakaladı fakat Tolgay Arslan'ın duraklamalarda gelen golüyle maç 4-4 bitti.

BAZEN TERSİ OLUYOR

Lazio Teknik Direktörü Sarri, "İlk yarı kaotikti. Daha sonra öne geçtik. Maç bitmiş gibi görünüyordu. Oyunun olumlu ve olumsuz yönleri var. 2. yarıdaki reaksiyondan memnunum. Performansımızda ve odağımızda tutarlı olmalıyız. Takım olarak iyi anlarımız var fakat tutarlı değiliz. Hâlâ zorluk yaşıyoruz. Bazen belli kavramları özümsemiş gibi oluyoruz ancak bir sonraki maçta tam tersi oluyor. Henüz tam anlamıyla takım olarak tanımlanamayız" dedi.