Lautaro Martinez için birbirlerine girdiler! Premier Lig'i kızıştıran transfer...

Lautaro Martine Premier Lig ekiplerini birbirine düşürdü. Inter'in yıldız golcüsü için sıraya giren İngiliz devleri birbirlerine rakip oldular. Lautaro Martinez'i kolay kolay bırakmak istemeyen Inter, Premier Lig ekipleri karşısında tok satıcıyı oynuyor. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Bilal Sadi

Premier Lig'in devleri Lautaro Martinez için sıraya girdiler. Inter'in gol yollarından en etkili silahı olan Arjantinli oyuncu Arsenal ve Manchester United'ın radarında. İki ezeli ekip de yeni sezonda gol yollarını Martinez ile güçlendirmek istiyor.

LAUTARO MARTINEZ ADIM ADIM PREMIER LİG'E

Aksam.com.tr'nin İngiltere basınından aktardığı haberlere göre, Arsenal Arjantinli golcü için temasa geçti. Fakat, Lautaro Martinez Topçular'ın teklifine Inter'de mutluyum diyerek olumsuz olarak geri döndü.

Arsenal iddiaları sorulan Arjantinli golcünün menajeri, Lautaro Martinez'in Inter'den ayrılmayı düşünmediğini söyledi.

LAUTARO MARTINEZ İÇİN MANCHESTER UNITED'IN PLANI ÇOK BAŞKA

Aksam.com.tr'nin İtalyan basınından aktardığı haberlerde ise, Mancehster United'ın sahibi Joan Glazer'ın Lautaro Martinez'i çok beğendiği ve yıldız golcü için Anthony Martial'ı da içeren bir takas teklifi ile Inter'in kapısını çalacağı ifade edildi.

Ayrıca, Inter'in takasa sıcak bakmadığı sadece nakit olarak gelecek teklifleri değerlendireceği belirtildi. Kırmızı Şeytanlar'ın patronu Glazer'ın da 24 yaşındaki golcü için, "Gezegendeki en iyi oyuncu" yorumunu yaptığı da iddia edildi.

LAUTARO MARTINEZ'İN KARNESİ

Transfermarkt verilerine göre, güncel piyasa değeri 70 milyon euro olan 24 yaşındaki golcü, bu sezon Inter ile 45 maça çıktı.

45 müsabakada 23 gol 3 asistlik performans sergileyen Lautaro Martinez, takımının gol yollarındaki en etkili silahı olmayı da başardı.