LASK Linz Beşiktaş maç özeti golleri izle 2-1 Linz BJK özet önemli anlar

Linz BJK özet, goller ve önemli anları futbol severler tarafından merakla bekleniyor. UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda LASK Linz Beşiktaş maç özeti golleri ve önemli anları sayfamızda yer alıyor. Linz Beşiktaş maç özetinde 3 gol sesi çıktı ve siyah beyazlı temsilcimiz tur atladı. Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 2-1 yendiği Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı rövanşta da 3-2 mağlup eden Sırbistan'ın Partizan takımı, Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi oldu. Beşiktaş ile Partizan arasındaki Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmaları, 23 ve 30 Ağustos'ta oynanacak. Turu geçen taraf, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak. 42. dakikada LASK Linz öne geçti. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turu rövanş mücadelesinde Avusturya ekibi LASK Linz ile deplasmanda karşılaşıyor. Vodafone Park'ta oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Siyah-Beyazlılar her türlü beraberlik ve galibiyetin yanı sıra gol atarak tek farklı yenildiği skorlarla turu geçiyor. Karşılaşmanın 2 farklı Linz üstünlüğü ile sona ermesi halinde ise turu geçen taraf Avusturya ekibi olacak.

UEFA Avrupa Ligi ön eleme turunda LASK Linz Beşiktaş maç özeti golleri ve önemli anları futbol severler tarafından araştırılıyor. Linz BJK özetinde 3 gol sesi çıktı ve Beşiktaş son dakikalarda bulduğu golle tur atladı. Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında 2-1 yendiği Danimarka ekibi Nordsjaelland'ı rövanşta da 3-2 mağlup eden Sırbistan'ın Partizan takımı, Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi oldu. Beşiktaş ile Partizan arasındaki Avrupa Ligi play-off turu karşılaşmaları, 23 ve 30 Ağustos'ta oynanacak. Turu geçen taraf, Avrupa Ligi gruplarında mücadele etmeye hak kazanacak. 42. dakikada LASK Linz öne geçti. Oğuzhan Özyakup'un orta sahada kaybettiği top sonrasında ev sahibi ekip hızlı atak geliştirdi. Tetteh ceza sahası dışından ara pasıyla topu Victor'a gönderdi. Savunmada Roco'dan sıyrılan Victor'un uzak köşeye vuruşunda meşin yuvarlak filelere gitti: 1-0. Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turu rövanş mücadelesinde Avusturya ekibi LASK Linz ile deplasmanda karşılaşıyor. Vodafone Park'ta oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Siyah-Beyazlılar her türlü beraberlik ve galibiyetin yanı sıra gol atarak tek farklı yenildiği skorlarla turu geçiyor. Karşılaşmanın 2 farklı Linz üstünlüğü ile sona ermesi halinde ise turu geçen taraf Avusturya ekibi olacak.

LASK LİNZ BEŞİKTAŞ MAÇ ÖZETİ

22. dakikada sağ kanatta topla buluşan Lens’in şutu savunmaya çarparak taca gitti.

28. dakikada ceza yayının biraz gerisinde topla buluşan Tetteh'in şutu farklı şekilde auta çıktı.

30. dakikada sol kanattan Michorl’un kullandığı serbest vuruşta top kaleci Tolga’da kaldı.

42. dakikada Tetteh’in pasında ceza sahası içinde topla buluşan Victor’un sağ çaprazdan şutunda meşin yuvarlak filelere gitti. 1-0

50. dakikada Linz savunmasının uzaklaştırmaya çalıştığı topla ceza yayı üzerinde buluşan Tolgay’ın şutu farklı şekilde auta çıktı.

66. dakikada ceza sahası sağ kanattan Tetteh’in şutunda kaleci Tolga’dan dönen topu Frieser ağlara gönderdi. 2-0

89. dakikada sol kanattan Caner’in ortasında ceza sahası içinde Pepe’nin indirdiği topa Negredo’nun şutu filelerle buluştu. 2-1

MAÇTAN NOTLAR

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3'üncü Ön Eleme turu rövanş mücadelesinde Avusturya ekibi LASK Linz ile deplasmanda karşılaşıyor. Vodafone Park'ta oynanan ilk karşılaşmayı 1-0 kazanan Siyah-Beyazlılar her türlü beraberlik ve galibiyetin yanı sıra gol atarak tek farklı yenildiği skorlarla turu geçiyor. Karşılaşmanın 2 farklı Linz üstünlüğü ile sona ermesi halinde ise turu geçen taraf Avusturya ekibi olacak.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN İKİ DEĞİŞİKLİK BİRDEN

Teknik direktör Şenol Güneş bu akşamki kadroyu ilk maçın kadrosundan iki değişiklik yaparak sahaya sürdü. Bu sezonki tüm resmi maçlarda stoper oynayan Necip Uysal'ın yerine yeni transfer Enzo Roco'yu 11'e koyan Güneş, sağbekte de sürpriz bir şekilde Gökhan Gönül'ün yerine Adriano'ya görev verdi. Böylelikle Beşiktaş'ın defans hattı Adriano-Pepe-Roco ve Caner Erkin'den oluştu. Orta sahada değişiklik yapmayan Şenol Güneş'in Medel-Tolgay ikilisinin önündeki oyuncu tercihi yine Oğuzhan oldu. Hücum hattında beklenenin aksine Larin'den vazgeçmeyen tecrübeli teknik adam Larin'i Lens ve Babel ile destekledi.

VİDA BU SEZON İLK KEZ MAÇ KADROSUNDA

Dünya Kupası'nda final oynadığı için sezon başı çalışmalarına katılamayan Domagoj Vida bu sezon ilk kez 18 kişilik maç kadrosuna girdi. Beşiktaş'ın yedek kulübesindeki diğer oyuncuları ise Utku-Quaresma-Negredo-Necip-Gökhan Gönül ve Vagner Love oldu.

TÜRK TARAFTARLAR DEPLASMAN YASAĞINI DİNLEMEDİ

2 sezon önceki Lyon deplasmanında yaşanan olaylar ve alınan ertelemeli men cezasından sonra Avrupa deplasmanlarına seyirci götürmeyen ve bilet haklarını kullanmayan Beşiktaş'ın bu uygulaması, Türklerin yoğun olarak yaşadığı ülkelerde pek geçerli olmuyor. Geçen sezon Leipzig ve Bayern Münih maçlarında rakip takım tribünlerinden aldıkları biletlerle bu yasağı delen Türk taraftarlar, Linz maçında da aynı uygulamayı yaptı. Gerek Linz ve Avusturya, gerekse Avrupa'da yaşayan Türk taraftarlar Linz maçında da bir hayli fazlaydı. Belli bölümlerde toplu halde oturan Türk vatandaşlarının sayısı stada dağılanlar da eklendiğinde 3-4 bini rahatlıkla buldu. Bu arada stat içinde Türk taraftarlar ile Linz taraftarları arasında polisin fazla büyümeden engel olduğu bir karışıklık yaşandı. Karışılık sonrası polis kontrolünde Türk taraftarların yeri değiştirildi.

İspanyollar göre Negredo Monaco'ya imza atacak

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde LASK Linz ile oynadığı karşılaşmada 90+1'inci dakikada attığı golle takımını ipten alan Negredo için ülkesi İspanya'dan yeni bir iddia gündeme geldi. 

İspanya'nın önde gelen gazetelerindne AS İspanyol golcünün, Monaco ile sözleşme imzalamak olduğunu belirtti. 

Negredo kahraman gibi veda ediyor başlığıyla verilen haberde, Negredo, takımdan gönderilmek istenmesine rağmen 90'ncı dakikalarda attığı golle Beşiktaş'ın elenmesini önledi. İspanyol forvet Monaco ile sözleşme imzalamak üzere" ifadeleri kullanıldı.