La Liga'yı sallayan Enes Ünal hakkında flaş karar

Getafe formasıyla La Liga'da harikalar yaratan Enes Ünal, A Milli Futbol Takımı aday kadrosuna dahil edilecek. Teknik direktör Stefan Kuntz, Enes Ünal ve Yunus Akgün'ü aday kadroya çağırma kararı aldı. Başarılı golcü son 2 aday kadroda yer almamıştı.

Ajansspor

La Liga'da bu sezon gösterdiği performansla İspanya'da manşetleri süsleyen Enes Ünal'a bir kez daha milli takım yolu görüntü. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Stefan Kuntz, son 2 aday kadroya çağrılmayan Enes Ünal'ı Ay-Yıldızlı kafileye dahil etme kararı aldı. Başarılı golcüyle birlikte Yunus Akgün de aday kadroya davet alacak isimler arasında yer alıyor.

Aaron Boupendza transferi hayırlı olsun! İmza tarihi bile belli oldu

ENES ÜNAL BU SEZON LA LIGA'YI SALLIYOR

Getafe'nin 9 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Enes Ünal, bu sezon La Liga'da çıktığı 22 maçta attığı 9 golle dikkat çekiyor.

MANCHESTER CITY'YE TRANSFER OLMUŞTU

Bursaspor altyapısında yetişen ve 4,4 milyon euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan Enes Ünal daha sonra sırasıyla Genk, NAC Breda ve Twente'ye kiralandı. City milli forvetimizi daha sonra 14 milyon euro karşılığında Villarreal'e sattı. Villarreal oyuncuyu önce Levante sonra da Real Valladolid'e kiraladıktan sonra sezon başında 9 milyon euro karşılığında Getafe'ye gönderdi.

Erol Bulut 'transferini ben istedim' demişti, Fenerbahçe'de ayrılık! Başakşehir son maçı oldu