La Liga'nın utancı!

Dakika 28'de Barcelona'nın köşe vuruşuyla başlayan pozisyonda Lamine Yamal'ın şutunu Andriy Lunin çizgide durdurdu. Barça cephesi, La Liga'da ‘çizgi teknolojisi' olmamasına sert tepki gösterdi.

AKŞAM SPOR

DIŞ HABER

LA Liga'nın 32'nci haftasında Real Madrid, zirve mücadelesi verdiği Barcelona'yı sahasında 3-2 mağlup etti. Kıran kırana geçen ve 5 gole sahne olan karşılaşmada skor henüz 1-1'ken yaşanan bir pozisyon, maça damgasını vurdu. El Clasico'da dakikalar 28'i gösterdiğinde Barcelona, köşe vuruşu kazandı. Raphinha'nın ortasında arka direkte topla buluşan Lamine Yamal, yakın mesafeden şansını denedi. Real Madrid'in Ukraynalı file bekçisi Andriy Lunin, topu çizgi üzerinden çıkardı

HERKES HAKEMLERİ AÇIKÇA GÖRDÜ

Barcelonalı futbolcuların itirazları üzerine uzun süre incelenen pozisyonda son olarak topun çizgiyi geçmediğine hükmedildi. Barcelona Teknik Direktörü Xavi, İspanyol gazetesi AS'a yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Herkes hakemin performansını gördü. Bana yaptırım uygulayabilirler ama görüntüler herkesin görebileceği şekilde orada. Real Madrid'den daha iyiydik ve üç puanı da hak ettik. Stegen, kale çizgisi teknolojisinin olmamasının utanç verici olduğunu söyledi... Buna kesinlikle katılıyorum, bu bir utanç. Evet, öyle! Utanç verici... Eğer dünyanın en iyi ligi olmak istiyorsak ilerlemeli ve teknolojiyi uygulamalıyız."