Kylian Mbappe'nin yanına bile yaklaşamadılar! Darwin Nunez sonrası herkes bunu merak ediyordu

Kylian Mbappe'nin 5 yıldır elinde bulundurduğu rekora ne Darwin Nunez ne Erling Haaland yaklaşabildi. 2017'de 180 milyon euro karşılığında PSG'nin yolunu tutan Kylian Mbappe, hala en pahalı en genç futbolcu olarak ilk sıradaki yerini koruyor.

Yeni sezon öncesi dünyaca ünlü takımlar birbirinden pahalı transferlerle takımlarını güçlendirmeye başladı. Manchester City ve Liverpool arasındaki rekabet transfer piyasasına da yansırken, City'nin Erling Haaland hamlesine karşılık Liverpool da Darwin Nunez'i kadrosuna kattı. Ancak her iki futbolcu da Kylian Mbappe'nin rekorunun çok uzağında kaldı.

Jürgen Klopp ve Pep Guardiola 60 milyonluk yıldız için kapışıyor! 2. Erling Haaland vakası

KYLİAN MBAPPE HALA ZİRVEDE

Bundan tam 5 yıl önce 180 milyon Euro karşılığında Monaco'dan PSG'ye transfer olan Kylian Mbappe, en pahalı en genç oyuncu unvanını hala elinde bulunduruyor. Erling Haaland 75 milyon euro bedelle City'nin yolunu tutarken, Darwin Nunez ise 100 milyon euro ile Liverpool'a imza attı.

Dirk Kuyt taktiğiyle 16 milyonluk William Carvalho sadece 3'e Fenerbahçe'ye! İşte o madde...

2. SIRADA JOAO FELİX VAR

Söz konusu listede Kylian Mbappe'nin ardından 126 milyon euro ile Joao Felix yer alıyor. Portekizli yıldız 2019 yılında Benfica'dan Atletico Madrid'e transfer olarak en pahalı 2. genç unvanını almıştı. Kylian Mbappe dünyanın en pahalı transferleri listesinde ise ikinci sırada yer alıyor.

İsmail Kartal istedi, Jorge Jesus rapora bakıp 'alın' dedi! Fener işi bitiriyor

İşte dünyanın en pahalı transferleri listesinde ilk 5:

1-Neymer 222 milyon euro

2-Kylian Mbappe 180 milyon euro

3-Joao Felix 126 milyon euro

4-Antoine Griezmann 120 milyon euro

5-Philippe Coutinho 120 milyon euro