Kylian Mbappe ve Lionel Messi birbirine girdi! ''Gönderin gitsin!'' PSG'de olay

PSG'nin yıldızları Kylian Mbappe ve Lionel Messi gündeme bomba gibi düşecek bir tartışmada karşı karşıya geldi. Kylian Mbappe, Neymar'ın takımdan gönderilmesini isterken, Lionel Messi ise Brezilyalı yıldızın gitmesine izin vermiyor.

aksam.com.tr

Paris Saint-Germain'de Kylian Mbappe ile Lionel Messi karşı karşıya geldi. Fransız ekibinin iki dünya yıldızı, takımın bir diğer süper yeteneği Neymar'ın geleceğiyle ilgili fikir ayrılığına düştü.

KYLİAN MBAPPE VE LİONEL MESSİ KARŞI KARŞIYA

aksam.com.tr'nin aktardığı habere göre; Real Madrid'e transferi gündemdeyken PSG'nin fiyat yükselterek takımda tutmayı başardığı Kylian Mbappe'nin, yeni anlaşma sonrası transferde de söz hakkına sahip olduğu iddia ediliyor. Bu doğrultuda Mbappe, 'disiplinsiz' olarak gördüğü Neymar'ın takımdan gönderilmesi gerektiğini düşünüyor. Ancak Mundo Deportivo'nun haberine göre; Arjantinli yıldız Lionel Messi ise yakın arkadaşı olan Neymar'ın asla gönderilmemesi gerektiğini belirtiliyor. Messi, Barcelona'dan da takım arkadaşı olan Neymar'ın PSG için hala kilit isimlerden biri olduğunu düşünüyor.

NEYMAR İÇİN CHELSEA İDDİASI

PSG başkanı Nasser Al-Khelaifi'nin geçtiğimiz günlerde yaptığı "Projemize uymayanlar takımdan ayrılacak" sözleri Neymar'ı işaret ettiğini yönünde algılanmıştı. Brezilyalı yıldız için Premier Lig ekibi Chelsea'nin devreye girdiği iddia ediliyor. Messi'nin takımda kalması için uğraş verdiği Neymar'ın geleceğinin belirsizliğini koruduğu, ayrıca Premier Lig'de oynamaya çok hevesli olduğu belirtiliyor.

aksam.com.tr