Kylian Mbappe, PSG'ye ilk transferini yaptı! Fransa bunu konuşuyor

Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe'nin istekleri üzerine kadro şekillenmeye başlıyor. Fransız devinin ilk hedefi Kylian Mbappe'nin yakın arkadaşı olan Paul Pogba oldu. Transferde büyük yol kat edildi. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Yeni sözleşmesi ile PSG'de daha fazla söz sahibi olan Kylian Mbappe'nin istediği isim transfer edilmek üzere. Mauricio Pochettino'dan memnun olmayan ve kadronun güçlendirilmesini isteyen Fransız yıldız yakın arkadaşı Paul Pogba'yı da yanına getirmek üzere.

Liverpool'dan ezeli rakibine dev transfer çalımı! Manchester United'ın dünyası başına yıkıldı

KYLIAN MBAPPE'NİN KANKASI PSG'YE GELİYOR

Kylian Mbappe ile Fransa Milli Takımı'nda büyük başarılar elde eden Paul Pogba, Paris Saint-Germain'e transfer olabilir. Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı haberlere göre; bu sezon yeniden yapılanmak isteyen PSG, hız kesmeden harekete geçti.

Manchester United ile sözleşmesi sona eren ve takımdan ayrılan Paul Pogba, PSG'nin başına Zinedine Zidane'ın geçmesi durumunda Fransız devine imza atacak.

MBAPPE ZIDANE'A PSG'DE KAVUŞACAK

Zinedine Zidane, Real Madrid'i çalıştırırken Kylian Mbappe'yi çok istemiş, fakat transfer gerçekleşmemişti. İspanyol devinden ayrıldıktan sonra takım çalıştırmayan Fransız teknik direktör yeni bir meydan okumaya sıcak bakıyor.

Aksam.com.tr'nin Fransız basınından aktardığı haberlerin devamında, Zinedine Zidane'ın PSG ile görüşmelerinin devam ettiği belirtildi.

Taraflar anlaşma sağlarsa, Zidane ile birlikte Paul Pogba'da PSG'ye evet diyecek. Böylelikle, Kylian Mbappe'nin istediği iki isim Fransız devine katılmış olacak.