Kylian Mbappe imzayı atıyor! Dünya devi işi bitirdi

Dünyaca ünlü genç yıldız Kylian Mbappe'nin kulübü PSG ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyor. 23 yaşındaki oyuncunun peşinde ise dünya devi Real Madrid var. Başkan Florentino Perez, Kylian Mbappe'yi takıma kazandırmak için devrede.

aksam.com.tr

Real Madrid'de Kylian Mbappe gelişmesi yaşanıyor. Dün La Liga'da şampiyonluğunu ilan eden eflatun-beyazlılarda Başkan Florentino Perez, Fransız yıldız ile ilgili gelen transfer sorusuna taraftarları heyecanlandıran bir yanıt verdi.

KYLIAN MBAPPE MÜJDESİNİ VERDİ

Aksam.com.tr'nin Movistar'dan aktardığı habere göre, Real Madrid Başkanı Florentino Perez, La Liga şampiyonluğu kutlamaları esnasında Kylian Mbappe transferi hakkında önemli bir ipucu verdi.

Eflatun-beyazlıların La Liga zaferinin ardından konuşan Başkan Perez, Mbappe ile ilgili transfer sorununa, "Mbappe'yi şu an düşünmemiştim, ama şimdi siz söyleyince, 'bu doğru olabilir' diye düşündüm." ifadelerini kullandı.

KYLIAN MBAPPE'NİN KARNESİ

Bu sezon Paris Saint-Germain forması ile 43 maça çıkan Fransız süper yıldız 35 gol 23 asist kaydetti. Kylian Mbappe bu performansı ile PSG'nin lig şampiyonluğuna da büyük katkı sağladı.