Kylian Mbappe bu haberle yıkıldı! Yeni takımını resmen duyurdular...

Kylian Mbappe'yi PSG'de kaldığına pişman edecek bir gelişme yaşandı. Fransız devi, kadro gücünü oldukça düşürecek bir hamle yaptı. Real Madrid'e transferi son anda yatan Kylian Mbappe de bu transfer gelişmesinden oldukça rahatsız. İşte detaylar...

aksam.com.tr

Kylian Mbappe'li PSG'de şok bir ayrılık yaşanabilir. Fransız devinin Başkanı Nasser Al Khelafi'nin kendisine karşı tutumundan rahatsız olan Brezilyalı yıldıza Juventus ve Chelsea talip oldu.

Ve İlhan Palut şov başladı! Savunmaya çılgın transfer: Konya'da yer yerinden oynayacak...

KYLIAN MBAPPE'NİN KANKASI

Aksam.com.tr'nin gazeteci Ekrem Konur'dan aktardığı bilgiye göre; Neymar için Juventus ve Chelsea yakın takipte. Brezilyalı futbolcuyu izlemeye alan iki dünya devi, Neymar'ın PSG'deki durumuna göre harekete geçebilir.

Kylian Mbappe ile yakın arkadaş olan Neymar'ın olası bir transferinde Fransız yıldızın alacağı tutum merak ediliyor.

Ve Berke Özer'in yeni takımı belli oldu! Herkesi ters köşeye yatırdı: Büyük sürpriz...

NEYMAR PSG'YE KÜSTÜ

Aksam.com.tr'nin RMC Sport'tan aktardığı habere göre; Neymar, PSG başkanı Nasser Al Khelaifi'nin açıklamalarının ardından 5 yıldır formasını giydiği kulüpten ayrılmayı düşünüyor.

Fransız ekibinin Başkanı Nasser Al Khelaifi, geçtiğimiz günlerde takımın eksiklikleri hakkında konuşmuş ve Neymar'ın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı konusunda net bir açıklama yapmamıştı.

Neymar'ın olası bir ayrılığına yönelik soruya ise Nasser Al Khelaifi, "Size söyleyebileceğim şey, tüm oyuncuların geçen sezondan çok daha fazlasını yapmasını beklediğimiz. Çok daha fazla! Hepsinin yüzde 100 olması gerekiyor. Açıkçası, yeterince iyi değildik. Gelecek sezon için hedef açık: her gün yüzde 200 çalışmak." cevabını vermişti.

Fenerbahçe Beko'nun gözü bu haberdeydi! Dimitris Itoudis için koptu geliyor: Resmen duyurdular...