Kylian Mbappe bombası! 13 yıllık Karim Benzema intikamı alınıyor

Xavi Hernandez ile birlikte üstündeki ölü toprağı atan ve yeniden dünya futbolunun bir numarası olmak isteyen Barcelona, ezeli rakibi Real Madrid'in bir numaralı hedefi Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istiyor. 13 yıl önce Karim Benzema'yı çok istemesine rağmen Real Madrid'e kaptıran Barcelona, bir başka Fransız Kylian Mbappe'yi alarak, Real Madrid'den Karim Benzema'nın intikamını almanın peşinde.

Önümüzdeki sezon yeniden futbolun zirvesine çıkmak isteyen Barcelona'dan Kylian Mbappe bombası! El Clasico'da Real Madrid'i deplasmanda 4-0'lık skorla mağlup eden ve gelecek sezon için umutlanan Barcelona'da yeni sezona yönelik yeniden yapılanma çalışmaları sürüyor.

Ve transfer tamam! 'Merih Demiral doğru olanı yaptı' Rakam belli oldu

Goal Türkiye'nin L'Equipe'ten aktardığına göre Barça, Kylian Mbappe'yi kadrosuna katmak istiyor. Paris Saint-Germain (PSG) ile sezon sonunda bitecek olan kontratını henüz yenilemeyen Mbappe'nin adı her ne kadar sıklıkla Real Madrid ile anılsa da devreye giren Barcelona'nın bu hamlesi gazete tarafından şaşırtıcı olarak nitelendirildi. Real Madrid ile anlaştığı ve hatta sözleşme imzaladığı öne sürülen yıldız oyuncunun bu ilgiye vereceği cevap da şimdiden merak konusu oldu.

Prens Selman çıldırdı! Uğurcan Çakır kurtaracak, o atacak: Rekor transfer

XAVI HERNANDEZ, KYLIAN MBAPPE İÇİN DEVREYE GİRECEK

Habere göre kariyerine ilişkin kesin kararını henüz vermeyen Mbappe, Barcelona'ya kapıları şimdiden kapatmak istemiyor. PSG ile yeni sözleşme görüşmeleri şu an için tıkanmış gibi görünen yıldız oyuncunun Xavi ile bir görüşme gerçekleştirmesini isteyen Barcelona yönetimi ise Mbappe'yi ikna edebileceğine inanıyor.

Güle güle Domagoj Vida! 12 milyon euroluk yıldızla anlaşma sağlandı

KYLIAN MBAPPE'DEN ÖNCE BECKHAM VE BENZEMA

Barcelona Başkanı Joan Laporta ile Real Madrid Başkanı Florentino Perez 2003 yazında da David Beckham transferinde karşı karşıya gelmiş, kazanan taraf Manchester United'ın efsane 7 numarasını transfer etmeyi başaran Real Madrid olmuştu. İki ekip Real Madrid'in Cristiano Ronaldo ve Kaka gibi starları transfer ettiği 2009 yazında da bu kez Karim Benzema için karşı karşıya gelmiş, kazanan yine eflatun-beyazlılar olmuştu. Eğer Barça, Mbappe'yi kadrosuna katmayı başarırsa her iki futbolcunun intikamını almış olacak.

Bu sezon PSG'nin en etkili oyuncusu olan Mbappe, 37 karşılaşmada 26 gol ve 14 asistle oynadı.

Büyük pişmanlık! Abdullah Avcı'nın yüzüne bakmadığı isim gol kralı oluyor