Kuzyaev ile Amartey bitiyor

“Coutinho olmaz. 7 milyon euro ücreti var. Scarpa gündemimizde ilk sırada değil. Djiku ile henüz anlaşmadık. Miha Zajc ve Yusuf Yazıcı listemizde yok. 10 oyuncuyla son aşamaya geldik.”

AKŞAM SPOR

Siyah-Beyazlılar'da transfer çalışmalarını yürüten Sportif Direktör Ceyhun Kazancı, önemli açıklamalarda bulundu. Leicester'dan ayrılan 28'lik savunmacı Amartey ve Zenit'le sözleşmesi biten 30 yaşındaki Rus orta saha Kuzyaev'le son aşamaya gelindiğini belirten Kazancı, isim isim transfer çalışmalarını anlattı: "Coutinho olmaz. Yıllık ücreti 7 milyon euro. Bu şartlarda transferi gerçekleşmez. Transfer döneminin son günleri iş değişirse bilemem ama şu an imkansız. Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde 2 oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz. Miha Zajc ve Yusuf Yazıcı gündemimizde yok. Jean Onana için kulübü Lens'e kiralama teklifinde bulunduk. Fakat Lens, Onana'yı bonservisi ile vermek istedi. Şu an bu transferi durdurduk.

BEKA BEKA UYMADI

Halil Dervişoğlu için kulübü Brentford 2 milyon Euro bonservis bedeli istedi. Biz bonservis bedeli ödemek istemiyoruz. Bir sonraki satıştan yüzde 30 pay teklif ettik, kabul etmediler. Şu an Halil için beklemeye geçtik. Tayfur Bingöl için Alanyaspor 1 milyon Euro istiyor. Bu şartlarda transfer zor. Eğer bonservis bedeli düşerse tekrar görüşürüz. Alexis Beka Beka, Şenol Hoca'nın istediği profil değil. Scarpa gündemimizde ilk sıralarda değil. Son aşamaya geldiğimiz 10 futbolcu var ama bekletiyoruz. Alexander Djiku'da henüz ortak noktada buluşamadık. Mavi pasaport kuralından dolayı görüştüğümüz oyuncular var. Bakhtiyor Zaynutdinov'u istiyoruz. Lanzini hiç gündemimizde olmadı. Transfer listemizde değil. Lanzini ile ilgili hiçbir girişimimiz olmayacak."

Bakhtiyor Zaynutdinov, CSKA Moskova'da forma giyiyor. 25 yaşındaki Kazak futbolcu, yeni kuralla birlikte Spor Toto Süper Lig'de yerli statüsünde forma giyebilir. Genç orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon 27 maçta forma giydi. Bu süreçte 1 gol, 3 asistlik katkı verdi.