Kurtuluş planı! Fatih Terim ve Vitor Pereira'dan sürpriz karar

Galatasaray, derbiyi kazanarak yukarı sıralara tırmanmayı hedefliyor. Fenerbahçe de ligdeki kötü gidişatını sonlandırmak için derbiyi son çare olarak görüyor. İki teknik adam da dev maçı kurtuluş olarak görüyor ve planlar yapılıyor. Fatih Terim'in Mbaye Diagne'yi, Vitor Pereira'nın ise Mesut Özil'i derbide ilk 11'de sahaya sürmesi bekleniyor.

AKŞAM

Süper Lig'in 13. haftasında iki ezeli rakip Galatasaray ile Fenerbahçe derbide karşılaşacak. Bu maç iki takım için de hayati önem taşıyor. Keza Galatasaray, sezon başından bu yana sergilediği performansla camiasına ve taraftarına güven vermiyor. Fenerbahçe de ligdeki son 4 maçını kazanamadı. İki takım da derbiyi çıkış olarak görüyor. Tüm planlar galibiyet üzerine yapılıyor. Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim, derbiye çift forvetle çıkmayı planlıyor. Taraftarın baskısıyla sonuca gitmek isteyen İmparator'un Halil Dervişoğlu ile Mbaye Diagne'yi ileri uçta oynatması bekleniyor.

MESUT ÖZİL 11'DE OLACAK

Sarı-Kırmızılılar'ın bir diğer kozu da formunu yükseltmeye başlayan Sofiane Feghouli olacak. Romanya Milli Takımı'ndan sakat dönen Morutan dünkü idmana çıktı. Teknik Direktör Fatih Terim, kapalı kapılar ardında rakibinin artıları eksilerini yardımcılarıyla birlikte çalışıyor, oyuncularına da gösteriyor. Fenerbahçe cephesinde de durum farklı değil. SarıLacivertli takımdaki geleceği pamuk ipliğine bağlı olan Vitor Pereira da derbiyi fırsat olarak görüyor. 3'lü savunmadan vazgeçmeye hazırlanan Portekizli, Galatasaray karşısına yeni bir sistemle çıkacak ve bu sistemin yıldızı da Mesut Özil olacak.

YILDIZ İSME ÖZEL GÖREV

Pereira, Mesut'u derbide 11'de sahaya sürecek. Yıldız oyuncu ile aradaki buzları eriten Portekizli çalıştırıcı, Galatasaray karşısında Mesut'a özel görev verecek. Tam 8 maçtır Galatasaray'ı ne içeride ne de dışarda yenebilen Fenerbahçe'de bu seriyi kırmak isteyen Pereira, orta alanı da Mert Hakan ve Zajc ikilisiyle kapatıp rakibine ön alan baskısı yaparak sonuca gitmek için çalışmalarını sürdürüyor. Tüm planlarını kazanmak üzerine yapan Portekizli, hem Galatasaray'ı puan sıralamasında geçmek hem de Trabzonspor'la farkı azaltmanın peşinde...