Kurtarıcı Andrea Pirlo! Galatasaraylılar bu habere çok sevinecek

VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo'dan sürpriz hamle... Sezon öncesi hazırlık kampında yapılan antrenmanlardaki lakayt tavırlarıyla Galatasaraylıları çileden çıkaran Ömer Bayram'a Andrea Pirlo talip oldu.

aksam.com.tr

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Ömer Bayram'la yolların ayrılması yönünde yönetime rapor sundu. Tecrübeli futbolcunun yeni adresinin neresi olacağı merak konusu olurken devreye Andrea Pirlo'nun VavaCars Fatih Karagümrük'ü girdi.

ANDREA PIRLO'NUN TRANSFERDE RAKİPLERİ KİMLER?

Sporx'in edindiği bilgiye göre, Ömer Bayram'la Fatih Karagümrük dışında Demir Grup Sivasspor ile Kasımpaşa'nın da yakından ilgilendiği iddia edildi. Sarı-kırmızılı yönetimin 31 yaşındaki futbolcuyu bonservisiyle elden çıkarmak istediği gelen bilgilere arasında yer aldı.

ÖMER BAYRAM NEDEN HEDEF OLDU?

Galatasaray'ın Avusturya kampında yapılan güç ve top saklama antrenmanlarında sarı-kırmızılı futbolcuların hırsı dikkat çekerken, Ömer Bayram ve antrenman esnasında onunla eş olan Aytaç Kara'nın tavrı sosyal medyada büyük tepki görmüştü. Galatasaraylı taraftarlar bu ikili için "gayri ciddi" ifadelerini kullandı ve takımdan ayrılmaları gerektiğini belirtti.

Christopher Nkunku Almanya'nın en iyisi