'Kümede kalamayabilirlermiş' Galatasaray'da olay çıkaran paylaşım! Oteli terk etmek zorunda kaldı

Galatasaray'ın Antalya kampında konakladığı otelde kalan bir vatandaş, Sarı-Kırmızılılarda kriz çıkardı. Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar ile fotoğraf çekilen şahıs, bu kareleri sosyal medya hesabından ‘Kümede kalamayabilirlermiş' notuyla paylaşınca olanlar oldu. Taraftarlar yönetime büyük bir tepki gösterirken M.E. isimli vatandaş, ailesiyle birlikte oteli terk etmek zorunda kaldı.

M.E. isimli bir vatandaş, Galatasaray'da büyük bir krize sebep oldu. Galatasaray'ın Antalya kampında konakladığı otelde kalan şahıs, Bafetimbi Gomis ve Erick Pulgar ile çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesabından 'Kümede kalamayabilirlermiş' notuyla paylaşınca yer yerinden oynadı.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...

'KÜMEDE KALAMAYABİLİRLERMİŞ' PAYLAŞIMI GALATASARAY'I AYAĞA KALDIRDI

Erick Pulgar ile olan karesine 'Kümede kalamayabilirlermiş' notu düşen M.E. Bafetimbi Gomis ile olan fotoğrafına da 'Kümede kalacaklarını söyledi' yorumunu yaptı. Bu paylaşımların yayılmasının ardından Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyada şahsa ve yönetime tepki yağdırırken "Kamp değil yol geçen hanı" yorumları yapıldı.

ŞAHIS OTELİ SABAH SAATLERİNDE TERK ETMEK ZORUNDA KALDI

Öte yandan gelen tepkiler üzerine otel yönetimi, M.E. isimli vatandaştan gece yarısı oteli terk etmesini istedi. Galatasaray yönetimi, şahsın ailesiyle birlikte gece yarısı kapıda kalmasını istemedikleri için devreye girdi ve M.E. sabah saatlerinde oteli terk etti ve özür diledi.

Meğer Mesut Özil, Fenerbahçe'de bu yüzden oynamıyormuş! Ayrılığı canlı yayında açıkladı