‘Kulüp takımı çalıştırmam' diyen Şenol Güneş'in yeni adresini kardeşi Bahaddin Güneş duyurdu

Şenol Güneş'in yeni takımıyla ilgili hocanın kardeşi Bahaddin Güneş'ten çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bahaddin Güneş, Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra defalarca 'kulüp takımı çalıştırmam' diyen Şenol Güneş'i St. Etienne'in istediğini söyledi ve bunun yanı sıra tecrübeli teknik adama Dubai'den, Birleşik Arap Emirlikleri'nden ve Avrupa'dan da teklifler olduğunu duyurdu.

Son olarak A Milli Futbol Takımı'nda görev alan Şenol Güneş'in yeni adresiyle ilgili tecrübeli hocanın en yakınından açıklama geldi. Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, Sporlig dergisine yaptığı açıklamada hocanın aldığı teklifleri tek tek açıkladı.

BAHADDİN GÜNEŞ, ŞENOL GÜNEŞ BOMBASINI PATLATTI

Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra A Milli Takımı çalıştıran Şenol Güneş, burada gösterdiği performansla hayal kırıklığı yaratmış ve görevden ayrılmıştı. Sergen Yalçın'ın ayrılığı sonrası adı bir kez daha Beşiktaş'la anılan Şenol Güneş'in yeni adresinin neresi olacağı merak ediliyordu.

'KULÜP TAKIMI ÇALIŞTIRMAM' DEMİŞTİ

Siyah-Beyazlılardan ayrıldığı dönem sonrası defalarca 'kulüp takımı çalıştırmam' diyen Şenol Güneş için kardeşi Bahaddin Güneş'den gündeme bomba gibi düşen açıklamalar geldi. Bahaddin Güneş, ağabeyine teklif yapan adresleri tek tek duyurdu.

AĞABEYİNİN BEŞİKTAŞ'TAN TEKLİF ALDIĞINI DOĞRULADI

Sergen Yalçın sonrası Beşiktaş'ın Şenol Güneş'le temasa geçtiğini doğrulayan Bahaddin Güneş, "Beşiktaş, Şenol hocayı çok istedi. Çünkü orada 2 şampiyonluk yaşadı. Beşiktaş camiası onu çok seviyor" ifadelerini kullandı.

BAHADDİN GÜNEŞ: ŞENOL GÜNEŞ'İ ST. ETIENNE İSTİYOR

Sözlerinin devamında Şenol Güneş'i isteyen takımlar arasında St. Etienne'in olduğunu belirten Bahaddin Güneş, "Onun konumu ne olacak bilmiyorum. Dubai'den, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, Avrupa'dan teklifler var kendisine. Fransa'dan St. Etienne istiyor. Hocanın kafası karışık, şu an beklemede" diyerek bombayı patlattı.

FRANSA'NIN EN ÇOK ŞAMPİYON OLAN TAKIMI

Fransa'da PSG ile birlikte en çok şampiyonluğu bulunan takım konumundaki St. Etienne, an itibarıyla 31 puanla play-out potasında yer alıyor.