Krunoslav Simon'un yerine çok konuşulacak transfer! Anadolu Efes işi bitirdi

Krunoslav Simon ile yollarını ayıran Anadolu Efes, ses getirecek bir transfere imza attı. Anadolu Efes, Krunoslav Simon'un yerini Amath M'Baye ile doldurdu. İşte flaş transferin detayları…

Üst üste 2 kez THY Avrupa Ligi şampiyonluğu yaşayan ancak ligi Fenerbahçe Beko'ya kaptıran Anadolu Efes'te yeni sezonun transfer çalışmaları sürüyor. Krunoslav Simon ile yollarını ayıran Anadolu Efes, başarılı ismin yerine önemli bir transfer gerçekleştirdi.

Anadolu Efes'te Vasilije Micic depremi! Ergin Ataman kariyerinin en kötü haberini aldı...

KRUNOSLAV SİMON: BU 5 YILI ASLA UNUTMAYACAĞIM

Krunoslav Simon yaklaşık 1 ay önce Anadolu Efes'e veda etmiş ve "5 yıldır burada bu kulüpte, bu ailenin içinde yaşıyorum. Bu insanlarla birlikte olma fırsatına duyduğum minneti anlatmaya kelimeler yetmez. Benim yaşıma geldiğiniz zaman hayatta başka şeyler düşünmeye başlıyorsunuz fakat İstanbul'da bu takımla, bu insanlarla ve tabii bu koçla geçirdiğim beş yılı asla unutmayacağım. 50-60 yaşına geldiğimde de hep bu günleri hatırlayacağım. Her şey için çok teşekkürler. Soyunma odasını, her şeyi bu insanlarla paylaşmak büyük bir zevkti. Umarım bu kulüp aynı şekilde devam eder" ifadelerini kullanmıştı.

AMATH M'BAYE TRANSFERİ TAMAM

Anadolu Efes, Krunoslav Simon'un yerine Pınar Karşıyaka'dan Amath M'Baye'yi transfer etti. Fransız basketbolcu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanacak. 3 yıldır Pınar Karşıyaka forması giyen M'Baye, takımın en önemli ismi konumundaydı.

Krunoslav Simon'un yerine transfer edilen Amath M'Baye'yi Monaco ve ASVEL de istiyordu. Fransa Milli Takımı forması da giyen M'Baye, geride bıraktığımız sezonda 15,1 sayı 4,5 ribaunt 1,9 asist istatistikleri yakaladı.

Shane Larkin'den sonra... Fenerbahçe Beko'dan ortalığı yıkacak imza!