Krunoslav Simon'dan sonra… Fenerbahçe Beko'dan flaş karar! Anadolu Efes için son gün

Krunoslav Simon'un yerini tartışılmayacak bir transferle doldurmak isteyen Anadolu Efes, karşısında Fenerbahçe Beko'yu buldu. Anadolu Efes'in Krunoslav Simon etkisi beklediği yıldız ismin transferinde Fenerbahçe Beko ile kapıştığı öne sürüldü. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Krunoslav Simon mayıs ayı sonunda 5 yıllık Anadolu Efes macerasını sona erdirmişti. Takımın sembol isimlerinden biri olan oyuncu, kazanılan başarılarda büyük pay sahibi olmuştu. Krunoslav Simon'un yerini flaş bir isimle doldurmak isteyen Anadolu Efes'in transferdeki rakibinin Fenerbahçe Beko olduğu iddia edildi.

KRUNOSLAV SİMON'UN YERİ YUNAN YILDIZLA DOLUYOR

Krunoslav Simon etkisi yaratacak takviye yapmak isteyen Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko ile aynı isme talip oldu. Habere göre Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes'in Ioannis Papapetrou'nun peşinde olduğu öne sürüldü.

FENERBAHÇE BEKO İDDİALARI VARDI ANCAK...

Anadolu Efes, Krunoslav Simon'un yerini 1994 doğumlu Yunan yıldızla doldurmayı planlıyor. Oyuncuya Fenerbahçe Beko'nun da talip olduğu iddiaları dış basında yer alsa da Eurohoops'un edindiği bilgiye göre Sarı-Lacivertlilerin böyle bir girişimi yok.

BUGÜN SON GÜN

Oyuncunun 400 bin euroluk buyout maddesi bugün sona eriyor. Anadolu Efes söz konusu rakamı bugün ödemesi halinde Papapetrou'yu kadrosuna katacak. Aksi halde oyuncu kariyerini Yunanistan'da sürdürmeye devam edecek.