Kritik virajda tam kadro

G.Saray, sezon başından bu yana ilk kez tam kadro idman yaptı. Affedilen Oliveira ve sakatlıklarını atlatan Aurier ile Davinson, Okan Buruk'un yüzünü güldürdü.

AKŞAM SPOR

Trendyol Süper Lig'de liderlik koltuğunda bulunan Galatasaray, Kasımpaşa galibiyeti ile girdiği milli aradan tam kadro bir şekilde geri dönüyor. Sezon başından bu yana sakatlıklarla boğuşan Sarı-Kırmızılılar, ilk kez tam kadro antrenman yaptı. Kadro dışı bırakılan Sergio Oliveira'nın affedilmesi ve Davinson Sanchez ile yeni transfer Serge Aurier'nin sakatlıklarını atlatmaları ile Teknik Direktör Okan Buruk'un eli güçlendi.

Sol bek sorununu Derrick Köhn transferi ile çözen Cim-Bom'da Aurier'nin sakatlığı işleri zorlaştırmıştı. Buruk, bu bölgede Barış Alper Yılmaz ve Kaan Ayhan'ı kullanmıştı. Cim-Bom, yarın Hatayspor'u konuk edecek. Ligin ilk yarısında deplasmanda oynadığı maçta rakibine kaybeden Sarı-Kırmızılılar, bu kez hata yapmak istemiyor. Teknik Direktör Okan Buruk, şampiyonluk yarışında son virajlara doğru girilirken kayıp vermeme peşinde. Buruk, bu doğrultuda oyuncularıyla görüşerek kalan 8 maç için özel olarak hazırlandı.