Kral çıldırdı şampiyonluk istiyor! Lille, Lyon'u geriden gelerek devirdi

Fransa Ligue 1'in 34. haftasında Lille, deplasmanda Lyon'u 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 mağlup etmeyi başardı. Lille forması giyen milli oyuncu Burak Yılmaz, 2 gol ve 1 asist ile galibiyetin mimarı oldu.

Fransa Lig 1'in 34. haftasında şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren mücadelede Lille, Lyon'un konuğu oldu. Ev sahibi ekip, 20. dakikada Islam Slimani ve 35. dakikada Jose Fonte'nin kendi kalesine attığı gollerle 2-0 öne geçti. 45. dakikada Burak Yılmaz frikikten attığı golle skoru 2-1'e getirdi ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

Lille, 60. dakikada Burak Yılmaz'ın asistinde Jonathan David ile golü buldu ve skoru 2-2'ye getirdi. Milli oyuncu Burak Yılmaz 85. dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve Yusuf Yazıcı'nın asistinde attığı golle takımına galibiyeti getirdi: 2-3.

Mücadeleden 3-2'lik galibiyetle ayrılan Lille, puanını 73'e yükselterek liderliğini korudu. Lyon ise 67 puanda kaldı. Milli futbolcular Burak Yılmaz ve Yusuf Yazıcı, Lille takımının galibiyetinde önemli rol oynadı.

Karşılaşmada 11'de başlayan Burak Yılmaz ve Zeki Çelik 90 dakika sahada kalırken, diğer milli futbolcu Yusuf Yazıcı, 80'inci dakikada Jonathan David'in yerine oyuna dahil oldu.