Koronavirüslü çıkan Gedson Fernandes, Fenerbahçe derbisinde yok

Galatasaray yeni transferi Gedson Fernandes'ten gelen haberle yıkıldı. Portekizli orta saha oyuncusunun koronavirüs testi pozitif çıktı. Cimbom, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan ambulans uçak rica etti. 22 yaşındaki futbolcu Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe derbisini kaçıracak.

Galatasaray’a yeni transferi Gedson Fernandes’ten kötü haber.

GEDSON FERNANDES KORONAVİRÜSLÜ ÇIKTI

Galatasaray’ın resmi görüşmelere başlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdiği Portekizli futbolcu Gedson Fernandes’in yeni tip koronavirüs testi pozitif çıktı.

FAHRETTİN KOCA’DAN AMBULANS UÇAK RİCASI

Galatasaray yönetimi, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’dan ambulans uçak ricasında bulunurken, karantinada olan yıldız futbolcunun İstanbul’da olması bekleniyor.

BAŞAKŞEHİR VE FENERBAHÇE MAÇLARINDA YOK

Korona testi pozitif çıkan Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılı takımın Süper Lig’in 23’üncü ve 24’üncü haftalarında oynayacağı Medipol Başakşehir ve Fenerbahçe karşılaşmalarında forma giyemeyecek.

YEDLİN HEMEN FORMAYI KAPACAK

Omar'ın yılbaşı gecesi başına gelen talihsiz sakatlığı, Martin Linnes'in de bir türlü istikrarlı bir performans gösterememesi, Galatasaray'ı sağ bek transferine mecbur bırakmıştı. Şener, yerli olduğu için yedek pozisyonundaki yerini koruyor. İşte bu doğrultuda kadroya Newcastle'dan katılan De Andre Yedlin'in, bu bölgedeki sorunları çözmesi bekleniyor. Yedlin'in gelmeden önce hem idman hem de sağlık raporlarını alan Galatasaray'da Fatih Terim, bir an önce ABD'li oyuncusunu takıma monte etmenin planlarını yapıyor.

(Fanatik)