Kopenhag Galatasaray maçının muhtemel 11'i belli oldu! Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte ilk 11'ler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'ndaki son maçında Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Şampiyonlar Ligi A grubu ilk maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takımın maç kadrosunda Davinson'un gelmesiyle birlikte Victor Nelsson'un tekrar kulübeye çekilmesi bekleniyor. İşte Kopenhag Galatasaray maçının muhtemel 11'i

Kopenhag Galatasaray maçı için hazırlıklar tamamlandı. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde A Grubu'nda Kopenhag ile deplasmanda mücadele edecek olan Galatasaray'ın maç kadrosu belli oldu. UEFA Şampiyonlar Ligi Kopenhag Galatasaray maçının muhtemel 11'lerinde Davinson Sanchez de yer alıyor. Peki Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın saati ve muhtemel 11'i

GALATASARAY KOPENHAG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, A grubundaki son maçında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşı karşıya gelecek. Sarı Kırmızılı takımın maçı alması halinde grubu 2. sırada tamamlayarak adını son 16'ya yazdıracak.

Kopenhag Galatasaray maçı 12 Aralık 2023 Salı günü saat 23.00'da başlayacak.

Parken Stadyumu'nda oynanacak olan mücadele EXXEN ekranından yayınlanacak. Kopenhag Galatasaray maçını İtalyan hakem Daniele Orsato düdük çalacak.

KOPENHAG GALATASARAY MAÇININ MUHTEMEL 11'İ

1. Muslera

2. Sacha Boey

3. Abdülkerim

4. Davinson Sanchez

5. Angelino

6. Kaan Ayhan

7. Torreira

8. Kerem

9. Zaha

10. Ziyech

11. Icardi

Temsilcimiz Galatasaray, mücadeleden galibiyet ile ayrılması halinde grubu ikinci sırada tamamlayarak, son 16'ya adını yazdıracak.

Galatasaray son 16 turu primi olarak 9.6 milyon euro ve toplamda 12.4 milyon euro'yu kasasına koyacak.