Kopenhag Andreas Cornelius transferini resmen açıkladı

Danimarka'nın Kopenag takımı, Trabzonspor'dan Andreas Cornelius'un transferi için anlaşmaya varıldığını açıkladı. Trabzonspor ise anlaşmanın 6 milyon euro bedelle gerçekleştiğini KAP'a bildirdi.

Kopenhag, Andreas Cornelius için Trabzonspor'la anlaşma sağlandığını ve oyuncunun sağlık kontrollerinden geçmek üzere yola çıktığını açıkladı.

Danimarka ekibinden yapılan açıklamada, "Trabzonspor'dan Andreas Cornelius'un transferi için anlaşmaya varıldı. Danimarkalı milli oyuncu Kopenhage'a gelip sağlık kontrolünden geçecek ve daha sonra bireysel konularda görüşmeler yapacak. Plana göre 29 yaşındaki Cornelius, bugün Roskilde Havaalanı'na gelecek. Sözleşme nihayetleninceye kadar basına herhangi bir açıklama yapılmayacak. Sağlık kontrolleri tamamlanıncaya ve sözleşme görüşmeleri sonuçlandıktan sonra bilgilendirme yapılacak. Kopenhag'dan şu anda başka bir yorum yapılmayacak. Andreas'ı tekrar Kopenhag'da görmeyi dört gözle bekliyoruz" denildi.

TRABZONSPOR TRANSFERİ KAP'A BİLDİRDİ

Trabzonspor, Andreas Cornelius'un 6 milyon euro bedelle Kopenhag'a transfer olduğunu Kamuoyunu Aydınlatma Platformu'na resmen bildirdi.

Cornelius, Trabzonspor'da nasıl performans gösterdi?

Trabzonspor'un geçen yaz Parma'dan transfer ettiği Cornelius'un bordo-mavili kulüple 2025 yazına kadar sözleşmesi bulunuyordu.

Geçen sezon Trabzonspor'un şampiyonluğuna 15 golle katkı yapan Andreas Cornelius, bu sezon da 7 resmi maçta 3 kez fileleri havalandırdı.

Danimarkalı santrfor kariyerine başladığı Kopenhag'da toplam 6 sezon forma giydi.