Konyaspor ve Beşiktaş'tan transfer kapışması: ''3 milyon euroyu veren alır!''

Beşiktaş ve İttifak Holding Konyaspor'dan transfer savaşı... Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi ve Konyaspor ile Beşiktaş, Yeni Malatyaspor'dan Mustafa Eskihellaç'a talip oldular. Eskihellaç için iki takımla da görüştüğünü belirten Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, bonservis olarak 3 milyon euro beklediği açıkladı.

NTV

Beşiktaş ve İttifak Holding Konyaspor, Mustafa Eskihellaç için Öznur Kablo Yeni Malatyaspor'a resmi teklifte bulundu. Yeni Malatyaspor, 24 yaşındaki sağ kanat oyuncusu için 3 milyon Euro bonservis ücreti talep etti.

NTV'ye konuşan sarı-kırımızılı kulübün başkanı Adil Gevrek, Beşiktaş ve İttifak Holding Konyaspor ile görüştüklerini söyledi.

Adil Gevrek, "Mustafa Eskihellaç için Beşiktaş ve Konyaspor'dan resmi teklif aldık. Oyuncumuz için 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlediğimizi iki kulübe de ilettik. Görüşmelerimiz sürüyor. Henüz anlaşma sağladığımız bir kulüp yok." dedi.

Sumudica'nın sözleşmesi bu yüzden mi feshedildi? Sumudica FIFA'ya gidiyor

MUSTAFA ESKİHELLAÇ'IN İSTATİSTİKLERİ

Düzyurtspor altyapısından yetişen Mustafa Eskihellaç, 4 yıl önce Yeni Malatyaspor'a transfer oldu. Elazığspor ve Boluspor'da kiralık olarak görev yapan sağ kanat oyuncusu, son 2 sezondur sarı-kırmızı kulüpte düzenli forma giyiyor.

Bu sezon Öznur Kablo Yeni Malatyaspor ile çıktığı 21 maçta 3 gol atan Mustafa, 3 de asist yaptı.

PSG'nin çok şey beklediği isim Galatasaray yolunda