Konyaspor maçı öncesi Göztepe'de büyük kriz! 6 futbolcu birden…

Göztepe'de Konyaspor maçı öncesi büyük sıkıntı. Süper Lig'in 12.haftasında pazar günü Konyaspor'u ağırlayacak olan Göztepe'de zorlu karşılaşma öncesi çok önemli eksikler bulunuyor. İzmir ekibinde Nwobodo, Mihojevic, Burekovic, Halil Akbunar, İrfan Can Eğribayat ve Atınç Nukan Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

Pazar günü Süper Lig'in flaş ekiplerinden Konyaspor'u ağırlayacak olan Göztepe'de eksikler can sıkıyor. İzmir ekibinde kart cezalısı olan Nwobodo ile sakatlıkları bulunan Halil Akbunar, İrfan can Eğribayat, Atınç Nukan, Mihojevic ve Burekovic Konyaspor'a karşı forma giyemeyecek.

İRFAN CAN'IN YERİNE ARDA

Alanyaspor karşılaşmasında sakatlanan kaleci İrfan'ın da büyük ölçüde Konyaspor'a karşı sahada olamayacağı kaydedildi. Teknik direktör Nestor El Maestro'nun İrfan'ın yokluğunda genç file bekçisi Arda'ya şans vereceği bildilirdi. Nwobodo'nun yerine ise Atakan'ın forma giyeceği, Tijanic'in ise maça 11'de başlayacağı öğrenildi. Sırp teknik adamın Alanyaspor maçında oyuna sonradan dahil olup 1 gol ve asistle oynayan Brezilyalı kanat oyuncusu Lourency'i de Yalçın'ın yerine monte etmesi bekleniyor.