Konyaspor iyi bir teklif alırsa Abdülkerim Bardakçı'yı Galatasaray'a gönderecek

Son dakika Galatasaray haberleri: Yeni sezona mutlak şampiyonluk parolasıyla hazırlanan Galatasaray, Konyaspor'un 26 yaşındaki başarılı stoperi Abdülkerim Bardakçı için nabız yokluyor. Yeşil-Beyazlıların teknik direktörü İlhan Palut, milli savunmacı için ‘değerini bulursa satılabilir' raporu vermişti.

Geniş ve iddialı bir kadro kurmak adına kolları sıvayan Sarı-Kırmızılılar takım içerisindeki yerli sayısını da artırmayı amaçlıyor. Bu doğrultuda boşta olan Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı kapan Cim Bom şimdi de Konyaspor'un stoperi Abdülkerim Bardakçı'yı gözüne kestirdi.

İLHAN PALUT'TAN 'SATILABİLİR' RAPORU

Geçen sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve A Milli Takım 'a çağrılan 26 yaşındaki oyuncu için nabız yoklandığı öğrenildi. Yeşil-Beyazlıların hocası İlhan Palut'un da 'Değerini bulursa satılabilir' raporunu verdiği kaydedildi.

GALATASARAY'DAN İYİ BİR TEKLİF GELİRSE SATILACAK

Yönetimin de Konya altyapısında yetişen Abdülkerim'in önünü kapatmayacağı ve Galatasaray'ın iyi bir teklifle gelmesi durumunda kaptanın ayrılığına izin vereceği gelen haberler arasında.

(Fanatik)