Konstantinos Fortounis'in menajeri İstanbul'da

Olympiakos forması giyen Konstantinos Fortounis'in menajeri İstanbul'a geldi. 28 yaşındaki futbolcu için Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın ilgisi var. Oyuncu için en istekli kulübün ise Beşiktaş olduğu öne sürüldü.

Süper Lig'in 3 büyüğü, transfer çalışmalarını son sürat sürdürürken ismi Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile anılan Olympiakos'un yıldızı Konstantinos Fortounis'in menajerinin İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Fanatik'in Yunan basınından aktardığına göre, oyuncunun menajerliğini yapan Paul Koutsoliakos, transfer görüşmeleri adına İstanbul'da bulunuyor. Fortounis için en istekli ekibin Beşiktaş olduğu belirtilmekte. Galatasaray'ın da transfer adına devrede olduğu aktarılırken daha önce isminin anıldığı Fenerbahçe'nin de ilgisinin sürdüğü ifade ediliyor.

BONSERVİSİ TUZLU

28 yaşındaki Yunan 10 numaranın, Olympiakos ile olan sözleşmesi 2023'te sona erecek. Yunan ekibinin Fortounis'in transferinden yüksek bir bonservis beklentisi olduğu aktarılıyor.

Bu sezon Olympiakos formasıyla toplam 46 maça çıkan Fortounis; 9 gol, 13 asistlik katkı sağladı. 28 yaşındaki oyuncu, bugüne kadar 54 kez formasını giydiği Yunanistan Milli Takımı'nın formasıyla da 9 gol kaydetti.

Son dakika Trabzonspor haberleri... Henry Onyekuru'nun menajerinden Fırtına hamle!