Kolovetsios ve Lennon'dan maç değerlendirmesi: Galatasaray büyük takım, böyle sonuçlar olabiliyor

Galatasaray, Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmada Kayserisporlu futbolcular Dimitrios Kolovetsios ve Aaron Lennon, maçı değerlendirdi.

Galatasaray'ın Hes Kablo Kayserispor'u 3-0 yendiği maçın ardından Kayserisporlu futbolcular Kolovetsios ve Lennon maçı değerlendirdi.

Sporx'te yer ala habere göre, Galatasaray'ın Türkiye'nin en iyi takımlarından biri olduğunu ifade eden Kolovetsios, "Galatasaray, Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. İnanılmaz iyi oyuncuları var. Tekrar ediyorum, o golü atsak ve öne geçsek daha iyi işler yapabilirdik. İlk yarının sonunda golü yedik ve maçı bu şekilde kaybettik." dedi.

Maçın kırılma anının Henrique'nin ilk yarıda kaçırdığı gol olduğunu ifade eden Kolovetsios, "Galatasaray'ın bugün önde basarak başlayacağını biliyorduk. Kazanmak zorundaydılar. Böyle başladılar. Buna göre hazırlandık. Kırılma anı Henrique'nin ilk yarıda kaçırdığı pozisyondu. Atsaydı farklı olurdu." Sonrasında Galatasaray golü buldu ve sonrasında alanlar buldular. Bu alanları değerlendirerek kazandılar." şeklinde konuştu.

Galatasaray, Kayseri'de oyuna geri döndü! 0-3

LENNON: "BÖYLE SONUÇLAR OLABİLİYOR"

Kayserispor'un tecrübeli yıldız futbolcusu Lennon ise, "Galatasaray büyük bir takım. Böyle bir takıma nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk. Büyük takımlar hataları cezalandırır, onlar da bizi cezalandırdı. Beraberliği sağlamak için arkada açıklar verdik ve fark açıldı. Galatasaray büyük bir takım ve böyle sonuçlar olabiliyor." dedi.