Kol kırılır forma hatıra kalır

Küçük çocuğun bileğinin kırıldığını öğrenen CR7, kendisini affetirmek için bütün takımın imzaladığı formayı hediye etti. Charlie, “Dünyanın en pahalı oyuncusu bileğimi kırdı” dedi.

Dünyanın en pahalı oyuncusu Cristiano Ronaldo’nun kendine has olan frikik şutu kol kırdı. Real Madrid’in 21 Temmuz’da Bournemouth ile oynadığı hazırlık maçının 6. dakikasında frikik oldu. Topun başına geçen CR7’nin füzesi kale arkasında oturan 11 yaşındaki Bournemouth taraftarı Charlie Silverwood’un bileğini 2 yerinde kırdı. Bileğinin kırıldığını anlamayan Charlie maçın kalan 84 dakikasını da izledi.

RONALDO'DAN ÇOK BÜYÜK FEDAKARLIK

Maç sonrası elinde ağrı hisseden genç taraftar, hemen hastaneye götürüldü. Charlie’nin kolunun kırıldığı anlaşıldı. Başarılı bir ameliyat geçiren küçük çocuğun kolu alçıya alındı. Charlie’nin kolunun kırıldığı bilgisi Portekizli yıldıza ulaştı. Kendisini affettirmek isteyen CR7, küçük çocuğa bütün takımın imzaladığı forma ve top hediye etti. R.Madrid Basın Sözcüsü Juan Camilo Andrade, hediyeleri Charlie’ye ulaştırdı.

ARKADAŞLARIM BİLE İNANMADI

Hediyeler sonrası büyük mutluluk yaşayan Charlie Silverwood, olay anını anlattı: “Çok acı vericiydi. Arkadaşlarıma anlattım. Bana inanamadılar. Dünya’nın en pahalı oyuncusu Cristiano Ronaldo, benim kolumu kırdı. Topun bana doğru geldiğini gördüm. Direği üstünden dışarı doğru gittiği sırada top, yüzüme çarpacaktı, bu nedenle kolumla engellemeliydim. Babam yanımda oturuyordu, o kendini kurtardı, top tüm gücü ile bana isabet etti.”