Kocaman'ın gözdesi Vincent Janssen geri dönüyor! Teklifi duyurdular

Vincent Janssen'le ilgili çok konuşulacak iddia. Meksika basını, Fenerbahçe'nin eski golcüsü Vincent Janssen için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yapacağını yazdı. 27 yaşındaki forvetin Monterrey ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe'de kısa sürede iz bırakan futbolculardan Vincent Janssen'in Süper Lig'e geri dönebileceği öne sürüldü. Meksika basını, Galatasaray'ın Vincent Janssen için teklif yapmaya hazırlandığını yazdı.

Domenec Torrent yönetimindeki ilk galibiyetini 3-2'lik Göztepe maçıyla alan Galatasaray üst basamaklara yükselmeyi hedefliyor. Bir yandan da gelecek sezon için çalışmalarını sürdüren sarı kırmızılıların gündemine eski Fenerbahçeli Vincent Janssen gelmişti. Meksika basını Aslan'ın teklifini de duyurdu.

MONTERREY'DE BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDI

Aykut Kocaman'ın son döneminde Fenerbahçe forması giyen Hollandalı futbolcu, şimdilerde Monterrey forması giyiyor. Takımıyla zor bir sezon geçiren golcü oyuncunun performansı da taraftarları memnun etmedi.

GALATASARAY'DAN VINCENT JANSSEN TEKLİFİ

Haberde ayrıca 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan 27 yaşındaki Janssen için Galatasaray'ın satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunacağı yazıldı.

81 MAÇTA 22 GOL, 4 ASİST

Piyasa değeri 4 milyon Euro Hollandalı golcü Monterrey'de toplam 81 maça çıkarak, 22 gol ve 4 asistlik katkı sağladı. Milli takım formasını da 17 kez giyen Janssen 7 gol kaydetti.

(Ajansspor)