Klasını gösterdi

Lihtenştayn galibiyetinde asistle oynayan ve taşkın taraftarları sakinleştiren Dzeko için Boşnak basını, “Lider klasını gösterdi” yorumunu yaptı.

AKŞAM SPOR

EURO 2024 Elemeleri'nde Lihtenştayn'ı 2-0 mağlup eden Bosna Hersek'te 1 asistle oynayan kaptan Edin Dzeko, ülkesinde övgüleri topladı. Maçta tüm takımı yönlendiren 37 yaşındaki kaptan, havai fi şek ve meşalelerle taşkınlık yapan, siyasi sloganlar atan taraftarları da sakinleştiren isim oldu. Bir taraftarla bu yüzden sert tartışma yaşadı.

F.Bahçeli Dzeko için Nezavisnefudbal'da şu yazı paylaşıldı: "Maç kazanılsa da takımda bir çalkantı olduğu belli. Oyun tatmin edici değildi. Kaptan bazı çekici hareketlerle klasını gösterdi. Gol atma konusunda şanssızdı ama attırmasını başardı. Oyundan çıkarken büyük bir alkış koptu. Sırada Portekiz maçı var. Edin Dzeko yine takımın en önemli kozu olacak. Liderin, takıma daha fazla motivasyon konuşması yapması gerekiyor.

CENGİZ-EMRE SAVAŞI

Fenerbahçe'de sakatlıklarını atlatan Cengiz Ünder ve Emre Mor, sağ kanatta forma savaşı veriyor. İrfan Can Kahveci'nin etkili performansıyla arka planda kalan ikili, hayli hırslı başladı.