Kjaer gidiyor Samuel Eto'o geliyor

Sevillalı yöneticiler dün F.Bahçe Kulübü'ne gelerek Kjaer için pazarlıkları sonuçlandırdı. Ardından Eto'o bombası patladı.

1

ORÇUN ÖZATEŞ - ÖZEL HABER

Fenerbahçe'de, transferde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Dün hareketli bir gün yaşayan Sarı-Lacivertliler, Kjaer’i kadrosuna katmak isteyen Sevilla’nın yetkileri ile kulüp binasında bir araya geldi. 8 milyon euro artı bonuslarla anlaşma sağlandı. Bu flaş gelişme sonrasında golcü arayışına da hız verildi. Gündeme Antalyaspor’un Kamerunlu forveti Samuel Eto’o geldi. 36 yaşındaki yıldız oyuncu ile prensip anlaşmasına varıldı. Kanarya, önümüzdeki günlerde Eto'o'nun bonservisini alabilmek için Akdeniz temsilcisi ile masaya oturacak. Görüşmelerde kadroda düşünülmeyen Aatif Chahechou ile birlikte bir miktar para önerilecek. 

YALANLADILAR, KALDIRDILAR

Hatırlanacağı gibi Eto'o transfer haberleri Fenerbahçe, resmi internet sitesinden yalanlanmış kısa bir süre sonra yapılan yalanlama siteden kaldırılmıştı. Sarı-Lacivertliler, daha önce yalanladığı Roberto Carlos, Mehmet Topuz ve Alper Potuk gibi yıldızların transferini gerçekleştirmişti. 36 yaşındaki yıldız oyuncu, geçtiğimiz sezonda Süper Lig'de 18 gol, 6 asistlik katkı yaparak Antalyaspor'a 26 puan kazandıran isim olmuştu. G.Saray ile Beşiktaş da tecrübeli ismi kadrosuna katmak için girişimlerde bulunmuştu.