Kıyasıya Rıdvan Yılmaz pazarlığı

Rangers, Rıdvan Yılmaz için teklifini bonuslarla birlikte 6 milyon euroya yükseltti. Bonusları beğenmeyen Siyah-Beyazlılar, İskoç ekibinden yeni bir teklif talep etti.

AKŞAM

Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz belirsizliği devam ediyor. Torino ve Frankfurt ile ödeme konusunda anlaşamayan SiyahBeyazlılar, İskoç ekibi Rangers'la pazarlıklara devam ediyor. Genç oyuncunun transferinde Rangers teklifi bonuslarla birlikte 6 milyon euroya kadar yükseltti. Ancak bonuslar, Beşiktaş yönetiminin istediği tarzda değil. Siyah-Beyazlılar bonuslar konusunda İskoç ekibinden değişikler istedi. Rangers'ın yeni teklifi bekleniyor. Başkan Ahmet Nur Çebi bonuslardan Beşiktaş'ın kesin kazanacağı bir sistem olsun istiyor. İskoç ekibinin yeni teklifini bu hafta içinde vermesi bekleniyor.

DEĞERİ 6.5 MİLYON EURO

21 yaşındaki sol bekin, Beşiktaş ile olan sözleşmesi 2023 yılının haziran ayında bitiyor. Rıdvan'ın transfermarkt verilerine göre piyasa değeri ise 6.5 milyon euro. Genç oyuncu, Süper Lig'de 52 maçta 3 bin 689 dakika sahada kaldı. Rıdvan Yılmaz bu süre içinde 4 gol, 7 asistlik performans sergiledi.