Kiralık Aşk 53. Bölüm ile Star TV'de

Kiralık Aşk 53. bölümü ile kaldığı yerden devam ediyor. Geçen sene olduğu gibi bu seneye de damga vurma peşinde olan dizide işler iyice karıştı.

STAR TV’nin Kiralık Aşk dizisi çıktığı ilk bölümü ile Türkiye’nin en çok izlenen ve konuşulan dizilerinden birisi olmayı kısa sürede başardı. Uzun zamandır en çok izlenenler arasında yer alan Kiralık Aşk’ın yeni sezonunda da Müjde Uzman ve Seçkin Özdemir kadroya dahil oldu. 53. Bölüm fragmanı ile ses getiren fenomen dizinin tüm detayları haberimizde.

Ömer aşkı mı seçti, gururunu ve prensiplerini mi? İşte öğrenme vakti geldi. Defne yükselişte, başı dik ve kararlı bu defa. Neriman, sahneye çıkıyor ve kartları yeniden dağıtıyor. Kim kimin için “Kiralık Aşk” olarak tutuluyor?

Asıl hikaye şimdi başlıyor! Sinan artık başka bir yerde. Üstelik hayatımızı karmakarışık edecek bir Pamir Marden var artık. Seda Berensel sahneye çıkıyor. Yepyeni, sürpriz aşklar başlıyor. Sinyor İplikçi aşkıyla kavrulmuş, daha büyük daha çarpıcı, daha karanlık olarak dönüyor.

Yayın Günü: 23 Eylül Cuma

Yayın Saati: 20.00

Bir aşk hikayesi, Muhteşem yüzyıl, Al Yazmalım gibi dizilerde büyük ses getiren başarılı oyuncu Seçkin Özdemir, ekranların sevilen dizisi Kiralık Aşk'ta, Pamir Marden karakterini canlandıracak.

Kapalıçarşı, Paramparça aşklar, Akasya durağı, Aşk Bir Hayal, Halil İbrahim Sofrası, Fatih, Muhteşem yüzyıl, Bir Çocuk Sevdim, 20 Dakika, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizilerinde adından başarı ile söz etiren Müjde Uzman, Seda Berensel karakteri ile fenomen dizide oynayacak.