Kimse anlam veremedi! Galatasaray'dan beklenmedik karar

6-2'lik Tuzlaspor hezimeti sonrası Antalya'da kamp yapma kararı alan Galatasaray, basın mensuplarına yaptığı duyuruda UEFA prosedürlerinin uygulanacağını duyurdu. Buna göre Galatasaray idmanların sadece ilk 15 dakikalık kısmını basın mensuplarına açacak.

Fanatik

Hazırlık maçında Tuzlaspor'a 6-2 mağlup olduktan sonra Antalya'da kamp yapma kararı alan Galatasaray'dan beklenmedik karar. Galatasaray Antalya kampında UEFA prosedürlerinin uygulanacağını basın mensuplarına bildirdi. Buna göre Sarı-Kırmızılılar idmanların sadece ilk 15 dakikasını basına açacak.

Meğer Kerem Aktürkoğlu değilmiş! Marsilya ile anlaştı! Galatasaray'da ayrılık

GALATASARAY'DAN BİR GARİP KARAR

Birçok takım gibi lig arasında Antalya'da kısa süreli kamp yapma kararı alan Galatasaray, bir garip uygulamaya gideceğini duyurdu. İstanbul'da yoğun kar yağışı sonrası hava şartları normale dönmesine rağmen Antalya'ya gitmeyi tercih eden Sarı-Kırmızılılar, medyaya yönelik davetinde antrenmanların sınırlı sürelerle açılacağını aktardı.

Galatasaray tarihe geçecek transferi bitirdi! Hem de kasadan tek kuruş çıkmadan

SADECE İLK 15 DAKİKASI BASINA AÇILACAK

Galatasaray kulübünden muhabir ve foto muhabirlerine yönelik bilgilendirmede 3 ve 4 Şubat tarihlerinde yapılacak idmanların sadece 15 dakikalık kısmının medya mensuplarına açık olarak gerçekleşeceğini aktardı. Bilindiği üzere UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nde de maçlardan önceki son antrenmanlar sadece 15 dakika süreyle medyaya açık gerçekleşiyor.