Kimmich: Dramatik bir geceydi

Bayern Münih'in yıldızı Joshua Kimmich, Real Madrid karşısında alınan 4-3'lük galibiyetin ardından “Çok hata yaptık ama turu hak ettik” dedi.

HABER MERKEZİ

Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanşında Bayern Münih, Real Madrid'i 4-3 mağlup ederek toplamda 6-4'lük skorla yarı finale yükseldi. Mücadele sonrası Joshua Kimmich karşılaşmayı değerlendirdi.

Alman orta saha oyuncusu, maçın başında zorlandıklarını kabul ederek, "Kesinlikle çok dramatik anlar yaşandı. Umduğumuz gibi başlamadık ama devre arasında oyunun uzadıkça lehimize döneceğini biliyorduk" ifadelerini kullandı.

Kimmich, Real Madrid'in tehlikelerine de dikkat çekti: "Onların kontra ataklarıyla, bizim ise baskı ve top kontrolümüzle etkili olacağını biliyorduk. İlk yarı oldukça olaylı geçti."

İkinci yarının daha dengeli olduğunu söyleyen deneyimli futbolcu, "Daha az pozisyon vardı ama son beş dakika her şeyi telafi etti. Bugün en iyi oyunumuz değildi ama kazandık" dedi.