Kim seçilirse çalışırız

“Çok şükür ligi bitirdik. Şampiyon ya da düşenlerin kim olduğuna bakmıyoruz, adaletli yarış önemli. F.Bahçe'deki başkanlık seçimi bizi ilgilendirmiyor. Kim seçilirse onunla çalışırız. Adaylık kararımı yakında paylaşacağım.”

AKŞAM SPOR

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi futbol gündemi hakkında açıklamalarda bulundu. 18 Temmuz'daki TFF seçiminde aday olup olmayacağını henüz açıklamayan Başkan, Fenerbahçe'deki Ali Koç ile Aziz Yıldırım arasında geçen yarış hakkında da çarpıcı ifadeler kullandı. Magazin Burada muhabirinin, "Lig bitti. Şampiyon da belli oldu" yorumu üzerine gülerek "Çok şükür" yanıtını veren Mehmet Büyükekşi, artık odaklarını A Milli Takım'a verdiklerini belirtti.

ADAYLIĞIM HENÜZ NET DEĞİL

"Bu sene lig sizin için nasıl geçti, aday olacak mısınız, Fenerbahçe'deki seçimler hakkında ne düşünüyorsunuz?" sorularını TFF Başkanı Büyükekşi şöyle cevapladı: "Lig bitti çok şükür. Kimin şampiyon olduğu, kimin küme düştüğü bizi ilgilendirmiyor. Bizim için adaletin yerini bulması son derece önemli. Adaylığımla ilgili henüz net bir karar yok. Kamuoyu ile bunu yakın bir zamanda paylaşacağız. Fenerbahçe'deki başkanlık seçimi bizi ilgilendirmiyor. Kim seçilirse onunla çalışırız."

HEDEFİMİZ GRUPTAN ÇIKMAK

A Milli Takım'ın EURO 2024'te neler yapacağı konusunda ise Federasyon Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Öncelikle hedef olarak gruptan çıkmak istiyoruz. İtalya ile 4 Haziran'da hazırlık maçı oynayacağız. Ardından 10 Haziran'da Polonya ile bir hazırlık karşılaşması yapacağız. Bizim önceliğimiz gruptan çıkmak. Son 16'ya kaldıktan sonra gidebildiğimiz yere kadar gidebilmeyi hedefliyoruz. İnşallah güzel neticeler alarak ülkemizi sevindiririz" şeklinde bir açıklama yaptı.