Kim Min-Jae ilki yaşadı, nasibini aldı! Berke Özer eleştirisi: Uğurcan Çakır asla yemezdi

Fenerbahçe'nin adeta ‘dokunulmaz' isimlerinden olan Kim Min-Jae ve Attila Szalai'ye karşı sesler yükselmeye başladı. Türk sporunun duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Kim Min-Jae ve Attila Szalai'nin performansını eleştirirken Berke Özer'in yediği gole de değindi. Başakşehir'in golüne dikkat çeken Şansal Büyüka, Berke Özer'i hatalı buldu ve “Uğurcan Çakır bu golü asla yemezdi” ifadelerini kullandı.

Skorer

Fenerbahçe'de camia ve taraftarların çok şey beklediği ve adeta takımın 'dokunulmaz' isimlerinden olan Kim Min-Jae ve Attila Szalai ikilisine karşı sesler yükselmeye başladı. Türk sporunun duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Fenerbahçe-Başakşehir maçı sonrası Kim Min-Jae ile Attila Szalai'nin performansını eleştirdi. Öte yandan Büyüka, Sarı-Lacivertlilerin yediği golde Berke Özer'e dikkat çekti. Başakşehir'in golünde Berke Özer'i hatalı bulan duayen isim, "Uğurcan Çakır o golü asla yemezdi" dedi.

Ve Aaron Boupendza transferi için resmi açıklama geldi! Duyuru gece yarısı...

Şansal Büyüka'nın Fenerbahçe-Başakşehir maçı yorumları şöyle:

"JOSE SOSA ARTIK SIRADAN BİR ORTA BİLE YAPAMIYOR"

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç transferleri yanlış yaptı; Kabul... Fenerbahçe'ye son üç yılda gelen teknik direktörler bu işi bilmiyorlar; hadi bu da kabul... Peki futbolcular ne iş yapıyor? Fenerbahçe bunları "mahalleden toplayıp" almadı ki... Tamam ciddi karavanalar attı da önemli kariyerlere de yatırım yaptı. Alın size Sosa... Bu adam Bayern Münih'te oynadı. Beşiktaş'ta, Trabzonspor'da harikalar yarattı. Beşiktaş'ta frikik için topun başına geçtiğine, daha vurmadan karşısına "gol" yazılırdı. Fenerbahçe'ye geldi, sıradan bir orta bile yapamıyor.

KIM MIN-JAE VE ATTILA SZALAI ELEŞTİRİSİ

Kim Min-Jae ve Attila Szalai için çok iyi stoperler diyoruz. Allah için iyiler de... Peki her hava topuna niye rakip vuruyor? İrfan Can kağıt üstünde Türkiye'nin en iyisi... Çimin üstünde ortada yok. Mesut'u saymıyorum bile... "Görünen köy kılavuz istemez" misali, zaten alınması çok büyük hataydı. Pelkas "sezon bitse de gitsem" diye uzatmaları oynuyor.

"UĞURCAN ÇAKIR O GOLÜ ASLA YEMEZDİ"

Emre Belözoğlu'nun gelişinden sonra Başakşehir'in en iyisi olan, bu maçta da ciddi biçimde öne çıkan Berkay'ın golüne lütfen dikkatinizi çekerim. Bu maçtan iki saat önce izlediğimiz Trabzon kalecisi Uğurcan'ı aklınıza getirin. Bu golü yer miydi? Sıfır, asla yemezdi."

Meğer Mesut Özil, Fenerbahçe'de bu yüzden oynamıyormuş! Ayrılığı canlı yayında açıkladı