Kim Min-Jae ile ilgili olay iddia! Meğer bu yüzden Fenerbahçe'ye gelmiş

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın özel isteğiyle transfer edilen Kim Min-Jae, Sarı-Lacivertlilerde gösterdiği performansla dikkat çekiyor. Fenerbahçe'nin ilerleyen dönemde astronomik bir teklifle satmayı planladığı Kim Min-Jae ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Habere göre başarılı stoperin nispeten cüzi bir serbest kalma bedeli bulunuyor. İşte detaylar…

Takvim

Fenerbahçe'de herkes Kim Min-Jae'nin performansını konuşurken Takvim'in aktardığı habere göre oyuncuyla ilgili Güney Kore basınından çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

KIM MIN-JAE'NİN SÖZLEŞMESİNDEKİ MADDE...

Ülkede yayın yapan bazı gazeteler ve internet sitelerine göre Kim'in Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmede 9 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor. Taraftarın sevgilisi Kim, bu bedele serbest kalabilir.

FENERBAHÇE SERBEST KALMA BEDELİYLE İŞİ BİTİRDİ

İddialara göre Kim ile masaya oturan Porto, genç yıldızın sözleşmesine 45 milyon euro serbest kalma bedeli yazdırmak isteyince transfer gerçekleşmedi. Fenerbahçe 9 milyon euroluk serbest kalma bedeli ile işi bitirdi.

KIM MIN-JAE İSTATİSTİKLERDE ZİRVEDE

Geride kalan haftalarda Kanarya'nın maç başına 54.1 ile en fazla başarılı pas yapan ismi olan Kim Min-Jae, rakibin ayağında olan topu alma gibi kritik değerde de 1.7 maç başı ortalamasıyla zirveye çıktı.