Kim Min-Jae için inanılmaz rakamla geliyorlar! Taraftarlar Vitor Pereira'ya duacı

Fenerbahçe'nin ‘Monster (Canavar)' lakaplı stoperi Kim Min-Jae'nin son talibi Napoli oldu. İtalyan basını, Vitor Pereira'nın ısrarıyla transfer edilen Kim Min-Jae'nin bonservis bedelini de duyurdu. Fenerbahçe'nin Güney Koreli savunmacı için 10-15 milyon euroluk bir teklifi kabul edeceği bilgisi verildi. Hatırlanacağı üzere Sarı-Lacivertliler, 25 yaşındaki oyuncuyu 3 milyon euro karşılığında kadrosuna katmıştı.

Star Gazetesi

Fenerbahçe'ye transfer edildiği günden bu yana farkını ortaya koyan Kim Min-Jae, birçok Avrupa devini peşinden koşturmaya devam ediyor. Kim Min-Jae için son iddia ise İtalyan basınından geldi. Habere göre Napoli, Güney Koreli stoper için devreye girdi.

Eyvah! 2. Merih Demiral vakası: Taraftarların göz bebeğiydi

MONSTER'IN SON TALİBİ NAPOLI

Fenerbahçe'nin sezon başında Vitor Pereira'nın özel isteğiyle transfer ettiği Kim Min-Jae, gösterdiği üstün performansla Sarı-Lacivertlilerde savunmanın lideri oldu. Gelir gelmez kendini fark ettiren Kim Min-Jae için birçok Avrupa devi sıraya girerken, 25 yaşındaki futbolcunun son talibi Napoli oldu.

Buraya kadarmış! Emre Belözoğlu 3 ay önce dediğini yaptı

KIM MIN-JAE'NİN BONSERVİSİNİ DUYURDULAR

İtalyan basınında çıkan habere göre Napoli, Kim Min-Jae için resmi temaslara hazırlanırken, Güney Koreli stoperin bonservis bedeline de haber detayında değinildi. 3 milyon euroya transfer edilen Kim Min-Jae için Fenerbahçe'nin 10-15 milyon euroluk bir bonservisi kabul edeceği bilgisi verildi.

ELJIF ELMAS ÖRNEĞİ

Daha önce Fenerbahçe'den Eljif Elmas'ı 16,2 milyon euro karşılığında kadrosuna katan ve bu transferden oldukça memnun kalan Napoli'nin söz konusu rakamlara rahatlıkla çıkıp transferi bitirebileceği belirtiliyor.

Yok artık! 'Fenerbahçe'de ne işi var!' denen Miguel Crespo tam 2,5 katı...

KIM MIN-JAE'NİN FENERBAHÇE KARNESİ

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 35 maçın 34'ünde karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Kim Min-Jae savunmanın adeta bel kemiği olurken, Güney Koreli henüz skor katkısı veremedi. 25 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri ise 9 milyon euro.