Kim Min-Jae için çılgın yarış! Dünya devleri sıraya girdi

Fenerbahçeli Kim Min-Jae dünya devlerini peşine taktı. Sarı-lacivertlilere geldiği andan itibaren savunmanın vazgeçilmezi olan Güney Koreli stoperi transfer etmek Avrupa'nın önde gelen kulüpleri yarışa girdi. Kim Min-Jae için Juventus, Tottenham, Arsenal ve Chelsea'nin teklif yapacağı belirtildi.

AKŞAM

Dünya devlerinden Kim Min-Jae yarışı. Fenerbahçe'de gösterdiği performans ile savunmanın bel kemiği olan Güney Koreli stoper için Avrupa'nın dev kulüpleri sıraya girdi. Sarı-lacivertli ekibin savunmadaki yıldızı, yaz aylarında ayrılacak gibi duruyor. İtalya ve İngiliz basınında Kim için birçok önemli kulübün pazarlık masasına oturacağı belirtildi.

KİM MİN-JAE İÇİN FENERBAHÇE'Yİ İZLİYORLAR

Fenerbahçe'ni Güney Koreli yıldızı Kim Min Jae, birçok Avrupa devinin takibinde. Bu takımlar arasında İtalyan ekibi Juventus'un yanı sıra, İngiliz takımları Chelsea, Arsenal ve Tottenham da bulunuyor.

AKŞAM'ın İtalya basınından derlediği haberlerde, "Bonucci ve Chiellini çok yaşlandı. De Ligt şu anda uzun vadede yarar sağlayacak tek oyuncu gibi gözüküyor. Merih Demiral da satın alma opsiyonuyla kiralandı. Atalanta'nın opsiyonu kullanmasına kesin gözüyle bakılıyor." yorumu yapıldı

KIM MIN-JAE'Yİ TRABZON MAÇINDA İZLEDİLER

Savunmanın göbeğinde Bonucci ve Chiellini'nin sık sık sakatlanmasının ardından Juventus'taki sıkıntı büyük.

Bu sebeple gözler Fenerbahçe'nin Güney Koreli stoperi Kim'e döndü. "Canavar" lakaplı futbolcu için Juventus yaz aylarında masaya oturacak. Zamanında Lazio da onu çok istemişti.

İtalya basınına göre; Juventus temsilcileri, Fenerbahçe-Trabzon maçını tribünden takip ederek oyuncuyla ilgili notlar aldı. Chelsea, Arsenal ve Tottenham da oyuncu için sırada bulunuyor.