Kiev'in başına kazak ördük

Konferans Ligi Play-Off turu ilk maçında Siyah-Beyazlılar, Kiev'i 3-2 mağlup etti. Beşiktaş'ın her yerde oynayabilen jokeri Zaynutdinov, 90+4'te ilk maçında golünü attı ve galibiyeti getirdi.

AKŞAM SPOR

Rövanş 31 Ağustos Perşembe İstanbul'da oynanacak.

Ukrayna'daki maç savaş sebebiyle Romanya'daydı.

İlk yarıyı sakat tamamlayan Masuaku devrede çıktı.

PENDİK MAÇI TEKRARLANSIN

Beşiktaş, TFF'den Pendikspor maçını tekrarlanmasını istedi: "MHK Başkanı Ahmet İbanoğlu, tarafımıza göndermiş olduğu cevap yazısında; yan hakemin bayrağını pozisyon bitmeden kaldırmasının hatalı olduğunu ve VAR incelemesi için uygun açıda kamera bulunmadığından yan hakemin kararının desteklenmek durumunda kalındığını beyan etmiştir."

BU SKORUN GARANTİSİ YOK

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Kazandık ama tur bitmedi. Bir maç daha var. Maça iyi başlamadık ama toparladık. Goller attık, goller yedik. Deplasman takımı olarak düşünürsek, avantajlı skorla dönüyoruz. Ama bu skorun da hiçbir garantisi yok. Kanatlarda zorluk çektik, kapatmak istedik ama başarılı olamadık" ifadelerini kullandı.

KUPA İSTİYORUM

Omar Colley: "Konferans Ligi'ne kalmak ve kupa kazanmak istiyoruz. Benim kariyerimde kupa yok, kupa istiyorum."

DİNAMO KİEV-BEŞİKTAŞ

GOLLER: Shaparenko (60), Voloshyn (65)/ Aboubakar (40 pen. ), Colley (63), Zaynutdinov (90+4)

SARI KARTLAR: Dubinchak / Rosier, Amir, Salih

DİNAMO KİEV: Bushchan 5, Tymchyk 5, Popov 5, Syrota 4, Dubinchak 5, Sydorchuk 5, Shaparenko 6, Karavaev 5 (90 Muyiwa ?), Voloshyn 6 (75 Diallo 6), Buyalskiy 5 (90 Tsarenko ?), Vanat 5

BEŞİKTAŞ: Mert 8, Rosier 6, Amartey 7, Colley 8, Masuaku 6 (46 Zaynutdinov 6), Amir 7, Salih 5 (86 Chamberlain ?), Gedson 8, Onur 5 (65 Umut 4), Muleka 6 (65 Rashica 7), Aboubakar 8 (88 Cenk ?)

HAKEMLER: Darren England, Simon Bennett, Daniel Robathan