Khabib Nurmagomedov tepkilerin odağında! Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sırasında yaptığı paylaşım çıldırttı

Rusya'nın Ukrayna'yı işgali sosyal medyanın da 1 numaralı gündem maddesi... Ukrayna ve Rusya yanlıları, başta Twitter olmak üzere birçok sosyal medya platformunda karşı karşıya gelirken Khabib Nurmagomedov da bu durumdan nasibi aldı. Eski UFC şampiyonu ve şu sıralar antrenörlük yapmakla meşgul olan karma dövüş sanatçısı Khabib Nurmagomedov'un yaptığı paylaşım tepki topladı.

Aksam.com.tr

Avar asıllı emekli Rus karma dövüş sanatçısı Khabib Nurmagomedov, Rusya'nın Ukrayna'ya girmesinin ardından sosyal medya hesabından reklam paylaşımı yapması sevenlerini öfkelendirdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Khabib Nurmagomedov'a takipçileri, "İsrail, Filistin'e saldırdığında protesto ettiğin zamanları hatırlıyor musun? Eğer gerçekten sert bir adamsan, Ukrayna için ayağa kalkmalısın. Rusya'nın 90'larda Kafkasya'ya ne yaptığını unuttun mu? Aynısı Ukrayna'da da oluyor." yorumları yaptı.

Vladimir Putin'e yakınlığıyla bilinen Khabib'in Twitter hesabından ABD merkezli, bir finans şirketinin reklamını yapması, "Rusya'nın Ukrayna'ya girdiği bir zamanda bu yapılan ne kadar doğru?" yorumlarını beraberinde getirdi.

Birçok toplumsal konuda yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Khabib Nurmagomedov'un Rusya'nın Ukrayna'yı işgal etmesi sonrası sessizliğe bürünmesi hayranları tarafından yadırgandı.

"MUHAMMED ALİ'NİN YANINA YAKLAŞAMAZSIN"

İşte sosyal medyada Eski UFC Hafif Siklet Şampiyonu Khabib Nurmagomedov'a gelen yorumlardan bazıları:

- "Muhammed Ali'nin yanına yaklaşamazsın! Bir daha asla kendini onunla kıyaslama. Ukrayna kan kaybederken, sosyal medya hesaplarını insanlık yerine kendini tanıtmak için kullanıyorsun. Barışı çağırmak için neden sosyal medya gücünü kullanmıyorsun?"

- "Sanırım seni desteklemeyi bırakıyorum. Konu hakkında hiçbir şey söylememen ve geniş kitlelere sahipken, kripto hakkında paylaşımda bulunman her şeyi anlatıyor."

- "Binlerce masum insan öldürülüyor, yaralanıyor ve sen kripto şirketlerini teşvik ediyorsun... Bazı Ruslar sesini çıkardı, neden sen de aynısını yapmıyorsun?"

- "Putin'in arkadaşı, kendi halkını görmezden geliyor, siviller öldürülüyor ve o ücretli ortaklık reklamları yayınlıyor. Ne miras ama."

- "Yazıklar olsun sana! Rusya, Ukrayna halkına karşı korkunç suçlar işleyecek ve senin tek yaptığın şey bir yatırım projesinden vurgun yapmak. Tarih bunu yazacak."

- "İsrail, Filistin'e saldırdığında protesto ettiğin zamanları hatırlıyor musun? Eğer gerçekten sert bir adamsan, Ukrayna için ayağa kalkmalısın. Rusya'nın 90'larda Kafkasya'ya ne yaptığını unuttun mu? Aynısı Ukrayna'da da oluyor."

"MCGREGOR'A KARŞI SENİ DESTEKLEDİĞİM İÇİN PİŞMANIM"

- "Conor McGregor'a karşı seni desteklemekten dolayı pişmanlık duyuyorum."

- "Zamanlaman doğru değil. Ukrayna için sesini çıkar Khabib."

- Sadece şov peşindesin.

- Ukrayna için bağış yap! Barış hakkında hep konuşuyorsun. Aynısını bekliyoruz.

- Ukrayna'yı destekleyecek yüreğin yok.

- Putin'e söyle savaşı durdursun.