Kevin De Bruyne yeni sezonda forma giyeceği takımı duyurdu! Tüm dünyada manşetlerde

Kevin De Bruyne hakkında çıkan transfer iddialarına son noktayı koydu. Manchester City'nin yıldız futbolcunu söz konusu haberleri yalanadı. Kevin De Bruyne kontratını İngiliz ekibinde tamamlayacağını açıkladı. Detaylar haberimizde...

aksam.com.tr

Kevin De Bruyne hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili net konuştu. Manchester City ile bu sezon ligde şampiyonluğa ulaşan ve İngiltere Premier Lig'de yılın futbolcusu seçilen Kevin De Bruyne, söz konusu haberleri yalanladı.

KEVİN DE BRUYNE'DEN TRANSFER İDDİALARINA NET CEVAP

7 yıldır Manchester City forması giyen Kevin De Bruyne, şampiyonluğun ardından 2. kez İngiltere Premier Lig'de yılın futbolcusu ödülünü almıştı. 30 yaşındaki futbolcuyla ilgili transfer dedikoduları da Ada basınında sıkça yer alırken Kevin De Bruyne'den konuyla ilgili net bir açıklama geldi.

Ve Sadio Mane transferi resmen açıklandı! Tüm dünyada manşetlerde...

"BİR YERE GİTMEYE NİYETİM YOK"

Geçen yıl sözleşmesini 2025'e kadar uzattığını belirten Kevin De Bruyne, ayrılık iddialarını kesin bir dille yalanladı. Kontratı bittiğinde 34 yaşına girmiş olacağı hatırlatılan Belçikalı yıldız, "Bir yere gitmeye niyetim yok" ifadelerini kullandı.

Ve Uğurcan Çakır imzayı atıyor! Böyle rakam yok: Bildiğiniz tüm transferleri unutun

"ÜÇ YILIM DAHA VAR, KESİNLİKLE BURADA KALACAĞIM"

Manchester City'ye olan aidiyet duygusundan da bahseden Kevin De Bruyne, "7 yıldır buradayım, bu benim takımım. Üç yılım daha var, kesinlikle burada kalacağım. Olmak istediğim yer, kupalar kazanmak istediğim yer burası" ifadelerini kullandı.

KEVİN DE BRUYNE'NİN MANCHESTER CİTY KARNESİ

Bu sezon Manchester City formasıyla toplam 45 maça çıkan Kevin De Bruyne 19 gol, 14 asistlik performans sergiledi. Kulübüyle 2025 yılına kadar kontratı bulunan 31 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 90 milyon euro.

Cristiano Ronaldo'nun tahtı yıkıldı! Çılgın rakama dünyayı sallayan transfer