Kerem Aktürkoğlu'na Berkan Kutlu tarifesi! 8'e katlayacak

İç transferde hareketli günler geçiren Galatasaray'da sıradaki imza Kerem Aktürkoğlu olacak. Galatasaray'dan yıllık 900 bin TL kazanan Kerem Aktürkoğlu'na Berkan Kutlu tarifesi uygulanacak ve oyuncunun maaşı yeni sözleşmeyle birlikte 7 milyon TL'ye yükseltilecek.

Luyindama, Taylan Antalyalı ve İsmail Çipe ile sözleşme uzatan Galatasaray'da sıradaki isim Kerem Aktürkoğlu. Sarı-Kırmızılılarda A takımın en az kazanan ismi olan Kerem Aktürkoğlu'nun 900 bin TL'lik maaşı, Berkan Kutlu ile aynı seviyeye getirilerek 7 milyon TL'ye çıkarılacak.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN SÖZLEŞMESİNE SERBEST KALMA BEDELİ

2023-24 sezonu sonuna kadar kontratı bulunan 23 yaşındaki futbolcunun ücretini iyileştirmek isteyen yönetim, serbest kalma bedeli olarak 15 milyon euroyu da kontrata yazarak oyuncunun değerini belirlemek istiyor.

FRANSIZLARIN RADARINDA

Lyon, Nantes ve Nice'in aralarında olduğu Fransız kulüplerinin takip ettiği Kerem'i, sarı-kırmızılılar ocak ayına kadar yeni sözleşme için ikna etmeye çalışacak.

ŞİMDEN GEÇEN YILKİ PERFORMANSINI AŞTI

Geçen sezonu 6 gol-2 asistle tamamlayan Kerem Aktürkoğlu, şimdiden geçtiğimiz sezonu geride bırakmış durumda. Bu sezon 5 gol ve 4 asiste ulaşan oyuncu, ayrıca idmanlardan sonra son vuruş çalışması da gerçekleştiriyor.

(Sabah)