Kerem Aktürkoğlu krizi! Haber kulağına gidince kıyamet koptu...

Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa hayali ertelenebilir! İbrasızlık kararı sonrası Galatasaray başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere yapılan tüm transfer görüşmelerini durdurdu. Kulübüne para kazandırıp kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen milli futbolcu, alınan karar sonrası şok oldu!

Galatasaray'ın mali kongresinde çıkan ibrasızlık kararı Kerem Aktürkoğlu'nun kaderini de etkiledi. 30 Nisan'da seçime gidecek olan Galatasaray'da başta Kerem Aktürkoğlu olmak üzere transfer teklifi gelen tüm futbolcular için görüşmeler durduruldu.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NU ŞOK EDEN KARAR!

Galatasaray'da Burak Elmas'ın ibra edilmemesi sonrası tüm planlar altüst oldu. Sabah'ın haberine göre Kerem Aktürkoğlu'ndan rekor transfer geliri bekleyen Sarı-Kırmızılılar, ibrasızlık kararı sonrası tüm görüşmeleri dondurdu.

KEREM AKTÜRKOĞLU KARİYERİNE AVRUPA'DA DEVAM ETMEK İSTİYOR

Atletico Madrid, Lyon, Tottenham, Arsenal ve Wolfsburg'un kıskacında olan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray'daki süreci yakından takip ediyor. Kariyerine Avrupa'da devam etmek isteyen Kerem Aktürkoğlu, kulübüne de iyi bir rakam kazandırıp transferinin gerçekleşmesini istiyor.

15 MİLYON EURO REDDEDİLMİŞTİ

Wolfsburg'un 15 milyon euroluk teklifini reddeden Galatasaray, Kerem Aktürkoğlu'ndan en az 20 milyon euro gelir bekliyordu. Transferin Sarı-Kırmızılıların planladığı rakamlara gerçekleşmesi halinde Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray tarihinin en yüksek bedelli transfer satışı olarak tarihe geçecek. Bu alanda rekor 16 milyon euro ile Badou Ndiaye'de.

KEREM AKTÜRKOĞLU'NUN GALATASARAY KARNESİ

Bu sezon Galatasaray formasıyla tüm kulvarlarda 44 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 11 gol, 9 asistlik performans sergiledi. Sarı-Kırmızılılarla 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki futbolcunun güncel piyasa değeri 11 milyon euro.

Altay Bayındır depremi! 'Bir Fenerbahçeli olarak diyorum ki Uğurcan Çakır...'

Tüm Türkiye Can Yılmaz Uzun ve Kenan Yıldız'ı konuşuyor! Arda Güler'i gölgede bıraktılar

'İsmail Çipe milli göreve' Tartışmaya Galatasaraylılar da katıldı, olanlar oldu